Дариткова: БСП са в истерия, като истински матросовци бранят партийната субсидия от 11 лв

Дариткова: БСП са в истерия, като истински матросовци бранят партийната субсидия от 11 лв

БСП като истински матросовци бранят партийната субсидия от 11 лв. и това е фактът, който ще стане известен на всички български граждани. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в лично обяснение след изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова за партийните субсидии, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

“Виждам, че градусът на напрежението нараства. Колегите от опозицията са почти в истерия. Моля да се успокоите и да запазите самообладание. Дадохме ви възможност да изкажете всички аргументи, макар и някои от които да нямат никакво отношение към днешния дебат.

Г-жо Нинова, имам вашето писмо и то е публично, в което ни поканихте да обсъдим размера на субсидията”, заяви Дариткова от парламентарната трибуна, цитирана от “Епицентър”.

“Какво значи да обсъдим? Трябваше да направите конкретни предложения, да се възползвате от законодателната процедура и тогава да започнем прозрачно обсъждане на вашите предложения. Не само че не направихте такива, когато ни поканихте, но и впоследствие не направихте никакви предложения.

Сега тук като истински матросовци браните партийната субсидия от 11 лв. и това е фактът, който ще стане известен на всички български граждани”, подчерта д-р Дариткова. По думите ѝ БСП не може да се справи с 11 лв., защото неразумно и нелогично е изхарчила субсидията си.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар