Нинова идва във Варна, ще реже от дъно проблемни организации

Нинова идва във Варна, ще реже от дъно проблемни организации

Корнелия Нинова пристига във вторник в морската столица за да реши проблемите кардинално, разбрахме от наши брилянтни източници. 

Бойко Борисов вдигна летвата не само за местните избори, а и за начина на правене на политика. По точно със създаването на етична комисия (която впрочем ще е инквизицията на Борисов) с която действащи и кандидат – политици ще се проучват до девето коляно за пороци и имотни несъответствия.

Корнелия показа, че е костелив орех и много добре знае, че бъдещето е в новите лица с чисто минало и коректно човешко поведение сред обществото. Дори вече го прилага като с всички сили успя да се пребори със старите муцуни в партията и наложи нови и млади лица.

Така във вторник освен, че най – накрая ще се разправи с “ПРОБЛЕМА ГУЦАНОВ”. ще реши и “ПРОБЛЕМА ФИЛЧО”. 

Милена Драгнев, като действащ председател на БСП Провадия (макар и проформа) ще бъде привикана пред Лидерката за да каже кой е избранника на партийната организация за кандидат за кмет.

Много труден въпрос? Защо ли?

Защото кандидата трябва да е експерт, добре сложен в местното общество, млад, енергичен, честен, със социално – консервативни убеждения, висок етичен стандарт и най – вече да е семеен и да живее в града. 

Да така е. Щом ГЕРБ вдигат летвата БСП ще искат да я надскочат.

И тук идва проблема за Филчо и компания.

Мислите ли, че Милена Драгнев, Филчо Филев или пък Анатоли Атанасов отговарят на тези условия?

Естествено, че не!

Да не говорим, че на последното заседание на конгреса, на което Красимир Янков беше сигурен, че ще стане временен лидер на столетницата, ТЕЗИ ТРИМАТА ХУБАВЦИ НЕ СИ НАПРАВИХА ТРУДА ДА ОТИДАТ В СОФИЯ И ДА ПОДКРЕПЯТ ЛИДЕРА СИ.

Но ПРОВАТОН разбра, че Филчо има резервен ход – естествено! След като разбере във вторник, че никой от тримата няма да получи пълномощно за регистрация листата на местните избори и “червената лампичка” ще му светне на Филчо.

Щял да излезе като кандидат за кмет издигнат от инициативен комитет. Вече бил говорил с някой от най доверените му хора като Димитър Тунчев. 

Processed with MOLDIV

Ще се запитате дали ще изтегли и Анатоли? Ами не. Ще го остави да се оправя сам. Защото му е в природата.

Това е обаче по – малкия проблем за Филев и Атанасов.

Защото да не би скоро да им светне “синята лампичка”, че тогава не само Анатоли Атанасов, но и още двама предадени от Филев може да се разприказват.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Очаквайте скоро кои ще са кандидатите за кмет на коалицията БНС и НФСБ, ГЕРБ, ДПС, БСП, местна коалиция ПРОВАТОН, ПП ВОЛЯ, ВМРО и кого ще подкрепи АТАКА! Ще има и кандидати за кмет издигнати от инициативни комитети. кои ще са те – четете само в ПРОВАТОН!

Въпрос: кое е общото между кметовете на началната снимка? Отговор: Не са общи проекти!

 

Подобни новини

Вашият коментар