Политолози с анализ на политическата жега при патриотите

Политолози с анализ на политическата жега при патриотите

Слабият резултат принуди Волен Сидеров да изиграе по-агресивно, за да привлече избирателите си.

Той опитва да покаже, че е нещо различно от Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Това коментира по Нова тв политологът Петър Чолаков. По думите му Сидеров е опитен политически играч.

Излизането на “Атака” от кабинета ако това се случи, ще доведе до засилването на други опорни крака на кабинета, смята той.

В момента има стабилизация на партия ГЕРБ, заяви политологът. Малката коалиция има интерес да стои във властта, каза Чолаков.

Не вярвам премиерът Бойко Борисов да се ангажира да ги разтървава в тази битка. Имиджово не е добре, за който и политик да се меси в този скандал, заяви от своя страна политологът Стойчо Стойчев.

След като Симеонов загуби вицепремиерския пост се загуби баланса и започна враждата между тях. Каракачав в тази ситуация е умиротворителят. Директната консумация на власт е това което движи малките партии, допълни той.

Според тях решението на ГЕРБ за машинното гласуване е оправдано. “Всяка машина иначе трябваше да е програмирана по различен начин с имената на кандидатите от съответната община. Освен това разчитането на резултатите е много по-трудно, а грешките са много”, заяви Сойчев.

Blitz.bg

Подобни новини

Вашият коментар