Корнелия Нинова пристига във Варна с цялото Изпълнително бюро. Милена Драгнева ще дава обяснения

Корнелия Нинова пристига във Варна с цялото Изпълнително бюро. Милена Драгнева ще дава обяснения

Лидерът на БСП Корнелия Нинова идва във Варна в понеделник за изнесено съвещание на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, на което ще присъстват депутатите проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов.

Нинова ще изслуша информация как върви подготовката за местните избори от градския председател Борислав Гуцанов, от районните председатели и от общинските в областта.

Председателя на БСП Провадия Милена Драгнева ще трябва да дава обяснение защо партията стана втора сила на преминалите избори за евровота, стратегията им за местните избори и най – трудния въпрос – кой ще е кандиата им за кмет без Филчо Филев, защото обществеността на града има нагласата, че е корумпиран и Анатоли Атанасов, защото рейтинга му е много нисък и са обречени на загуба.

Лидерката ще обсъди с актива проблема с машинното гласуване преди битката в парламента във вторник.

След това от 14.30 часа в Клуба на Стопанския деятел ще даде пресконференция, а от 18 часа е срещата с активисти и симпатизанти на БСП-Варна, с граждани и гости на морската столица.

“Прословутото летене до САЩ е фейк-новина и медийна дезинформация. Корнелия Нинова започва подготовка за Бузлуджа, ако пътува за Щатите ще е през август”, заяви източник от ПГ на “БСП за България”.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар