Филев ще прави свое проучване! Анатоли Атанасов като безгръбначно търпи да го мачка

Филев ще прави свое проучване! Анатоли Атанасов като безгръбначно търпи да го мачка

ПРОВАТОН разбра от свои добре осведомени източници, че Филчо Филев който уж се беше отказал да се кандидатира отново за кмет е намерил елегантен начин да го направи.

Филев щял да си организира социологическо проучване с осем имена на най – вероятните кандидати за кметове и ако имал голяма разлика от другите кандидати – щял пак да излезе за кмет. Щял да каже пред партийните си началници, че видиш ли провадийци си го искат Филчо!

Този същия Филчо, който обеща много неща да направи за града, а всъщност си купи два апартамента във Варна и си построи кооперация (ПРОВАТОН работи по ново разследване).

Този същия Филчо обеща на Анатоли Атанасов пред Димитър Димитров (тогава заместник председател на БСП) да изкара два мандата и да подготви Атанасов за кмет, но явно и това е било празно, подло и подготвено обещание!

Истината е, че ако А. Атанасов ще търпи и ще се подчинява сляпо на Филев като безгръбначно мекотело по – добре да не се кандидатира за кмет! 

Провадия вече търси истински ЧОВЕК!

Достойни, почтенни, с висок морал, ДА СИ ЖИВЕЯТ В ГРАДА, да имат собствено мнение, да са добри мениджъри, да имат положение в обществото и с добро мнение на хората за тях.

В началото на тази година Филев дал зелена светлина на Анатоли Атанасов да си организира предстоящите местни избори. И сега ще го изостави. Както прави с всички свои “приятели” по пътя си. 

След вчерашните събития (виж линка след публикацията) обаче хитреца Филев е измислил и ПЛАН Б.

Оставя Анатоли Атанасов – Кивито (който слуша Филчо за всичко и няма собствено мнение   ) за кмет на БСП, а той излиза независим издигнат от инициативен комитет. Да вкара двама – трима съветници и да се договори за Председател на Общинския съвет!

Каква ирония на съдбата! Преди Филев си мечтаеше след двата мандата кмет да стане или Областен управител или депутат! А сега …

Едно нещо явно му убягва обаче на Филчо!

Бойко Борисов и Корнелия Нинова промениха начина на водене на политики на 360 градуса!

Всички вече ще залагат на нови и чисти лица, а не на стари муцуни. И тук визирам тези които гласуват!

Да си прявят сметката тези които ще издигат, много да внимават – КОГО?

Изпълнителното бюро на БСП свали доверието си от варненския лидер Борислав Гуцанов (обновена)

Подобни новини

Вашият коментар