Богата културна програма очаква гостите в комплекс “Камчия”

Богата културна програма очаква гостите в комплекс “Камчия”

За поредна година хорови колективи от цял свят пристигнаха в комплекс “Камчия“ за Международен творчески фестивал. Художествени ръководители на фестивала са Наталия Барабанщикова от Молдова и световноизвестният грузински диригент на прочутия хор “Мдзлевари“, известен по света с уникалното си осемгласно пеене – Кахабер Онашвили. И двамата ще водят майсторски класове за участниците в творческата среща.

Културната програма на Международния комплекс “Камчия“ е изключително богата. Само след няколко дни предстои премиерата на мюзикъла “Академия ШОУБИЗНЕС”, в който децата, които са част от  авторската детска смяна “Звездите в Камчия“ ще демонстрират какво са научили под ръководството на популярната руска певица и продуцент Светлана Столповских, която дълги години е била част от най – известното руско ТВ предаване “Фабрика за звезди“.

На 31.07. в комплекс “Камчия“ще се проведе откриване на Международната танцово-балетна академия GRAND DANCE ACADEMY, в която участват талантливи деца от цял свят, обучавани под ръководството на световноизвестни майстори на танца!  На 11.08. ще се състои гала-концерт, с участието на всички призьори от академията с вход свободен.

Подобни новини

Вашият коментар