ГЕРБ ще падне, когато му дойде времето. Нинова да дебне ДПС, Пеевски обещал на “ЧРД” да превземе “червени общини”

ГЕРБ ще падне, когато му дойде времето. Нинова да дебне ДПС, Пеевски обещал на “ЧРД” да превземе “червени общини”

“Народе, изправи се и ГЕРБ ще падне”, призова Корнелия Нинова от Бузлуджа. И нищо не каза за ДПС. Само че може да се коалират по места.

Всъщност не ГЕРБ са заплаха за БСП – “позитанци” дори могат да им отнемат някои големи общини, е, не София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора и Благоевград, но Шумен, Плевен и Ямбол не са за подценяване, както и Добрич и Каварна, където има много корпоративни интереси и ресурс”.

ГЕРБ ще падне, когато му дойде времето – таймингът на Бойко Борисов ще реши “падането”, не БСП.

Обаче Нинова да дебне ДПС, че на купона за “ЧРД” в “Росенец” Делян Пеевски е обещал на Ахмед Доган да превземе “червени общини”.

Местните избори винаги са били най-важни за ДПС – там е силата на Движението, в общините, в ресурса, който ГЕРБ налива в техните бастиони.

Николай Вълканов, Рамадан Аталай, Христо Ковачки, че и Мустафа Карадайъ ще бръкнат дълбоко в личните си сметки и ще се “разтоварят” за каузата.

ДПС ще мачка “башовете” на БСП в комбина с гербаджиите в “червените крепости” и много от тях ще паднат, особено с “независимите” кметове.

ГЕРБ няма да отстъпи лесно Шумен, Добрич, Плевен и Ямбол. Бойко Борисов готви изненади точно в градовете, за които се облизват “позитанци”.

Така че Нинова да не разчита на “изправянето на народа”, а да осигури финансиране за кампанията – не са малко милионерите в “БСП за България”.

Изборите, които идват няма да са на “изправения народ”, а на “оправянето на семейния бюджет” преди първите зимни сметки.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар