Венелин Михайлов:  Новото поколение ще предопредели съдбата на Провадия

Венелин Михайлов: Новото поколение ще предопредели съдбата на Провадия

Венелин Михайлов е роден в Провадия. Близките и приятелите му го знаят като Венци. Завършил е ТСС Земя. Работил е в Енергото като пласментен техник, след  това две години е механник транспорт в Община Провадия. Сега е предприемач и има собствена строителна компания, която е член на Камарата на строителите на България. Хобито му е риболов. Има идеи за развитието на рибарството в региона.

Зад личността му се крие благ човек и добър приятел, познат на повечето провадийци.

През годините е организирал и участвал в много граждански инициативи и спортни мероприятия като например няколко футболни турнирa за младите хора на Провадия, рали Тайм Атак – Провадия и т.н. Председател е на спортен клуб Дан Колов.

От около една година се занимава дейно с каузата „Да спрем да използваме пластмаса”, за да опазим света от глобалното замърсяване. Също така подкрепя каузата „Не си сама – заедно срещу насилието”, подкрепяща борбата срещу домашното насилие.

„Моите родители са ми разказвали, че Провадия е била притегателен център в региона. Била е един силен град, гордост за гражданите му. Това което е било трябва да пребъде отново за Провадия! Това зависи от нас. Историята на града е бъдещето на Провадия!“ заявява смело Венелин.

Венелин Михайлов е един от малкото  – момчето от Провадия което се превърна в мъж и остана да живее и работи в и за Провадия.

Уважението е част от нас! Новото поколение ще предопредели съдбата на Провадия!

Това са част от посланията, които отправя към провадийци в един неформален разговор  Венелин. Един мъж избрал съдбата си в родният град.

Подобни новини

Вашият коментар