Нинова вади “позитански бушони” след местните избори. Станишев и Гуцанов й готвят преврат: “Време е за нов лидер!”

Нинова вади “позитански бушони” след местните избори. Станишев и Гуцанов й готвят преврат: “Време е за нов лидер!”

Корнелия Нинова не е “времянка” на “Позитано”20, зад нея е най-големият играч в БСП – Румен Овчаров, който го играе “Луканов 2”, но внимава с руснаците.

Лидерката предвижда различни варианти за ситуацията след изборите. Според един от най-острите сценарии ще вади “позитански бушони”, ако загубата от ГЕРБ е катастрофална.

Междувременно Борислав Гуцанов се готви за “битка в София”, тъй като във Варна “вече няма игра”, коментира източник от “Позитано”20.

Станишев и Гуцанов организират преврат на Нинова под мотото – “Време е за нов лидер!”. Ако Нинова подцени “сина на Лилов” (Гуцанов) и връзките му с рашките, ще изгуби “Позитано”20.

Сред най-активните “превратаджии” е Ангел Найденов, (партньор на Гуцанов), който пък бил под натиск от Бойко Борисов за “натовски грантове”…

В същото време Калоян Паргов и Кирил Добрев лансират Мая Манолова за кандидат-кмет на София, влизайки в сценария на Сарая и “Берлин”.

Корнелия Нинова е под постоянен натиск по тази писта – “Така ще направим коалицията с ДПС!”, убеждавали я Пеевските оргработници на “Позитано”20.

“Бушоните” на “Позитано”20 са в час с “повратливостта на Нинова” и пишат свой сценарий. Според него, ако “Корнелия ни скочи, ще я сменим с когото трябва!”.

Така за “Корни” ще остане един ход – с подкрепата на “Бойко” да смачка едновременно Борислав Гуцанов и “позитанецът”, който дебне за поста й.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар