Латино фиеста и мюзикъл завладяват “Двореца” в Балчик

Латино фиеста и мюзикъл завладяват “Двореца” в Балчик

Културната програма на “Двореца” в Балчик продължава през цялата година. Една от ключовите туристически атракции по родното Черноморие се превръща в музикална сцена този уикенд.

На 17 август в 21:00 ч. ще бъде представен мюзикъла “Чикаго” с участието на Мариан Бачев, Десислава Николова, Лилия Илиева и други. Сюжетът разказва за кабаретна актриса, която убива любовника си, но с помощта на високоплатен адвокат успява да убеди съда в своята невинност и да стане звезда в очите на пресата и обществото. Оригиналът на мюзикъла е от 1975 г. и е дело на Боб Фос. Постановката на режисьора Борис Панкин е с участието на оркестъра и балета на Държавната опера във Варна.

На 18 август пък “Двореца” ще бъде завладян от латино фиеста благодарение на кубинския танцьор и хореограф Алфредо Торес. На сцената ще се качи и певецът Искрен Пецов, който ще се погрижи за доброто настроение на всички, които са дошли да потанцуват. Гвоздеят на програмата е доминиканската звезда Джей Керли, която е подготвила зрелищно шоу с песни и танци.

Подобни новини

Вашият коментар