Валери Симеонов сваля Б.Б. в “партия” с Цветанов. Борисов предупредил бившия втори в ГЕРБ, че Пеевски натиска за арест?!

Валери Симеонов сваля Б.Б. в “партия” с Цветанов. Борисов предупредил бившия втори в ГЕРБ, че Пеевски натиска за арест?!

Валери Симеонов поставя ултиматум на Бойко Борисов да извади Сарая от енергетиката. Иначе излиза от коалицията и кабинетът пада.

“Май ше бъде септември този път. Готвим се НФСБ да излезе от коалицията и да правим избори две в едно през октомври.

Валери Симеонов се разбра с Цветанов още през май, че той няма да влиза в НФСБ, но ще разгърне структурите на партията по модела на ГЕРБ”, заяви щабист на ГЕРБ.

Според източника от щаба на ГЕРБ бивши бопаджии цяло лято са работили за силовашките мрежи. 

Ако този сценарий се превърне във филма на Сезона, ГЕРБ може да загуби и двата вота. Според източници от щаба партията не е готова за вариант “две в едно”.

Междувременно плъзна слух, че в събота Бойко Борисов е вдигнал брутален скандал на Цветан Цветанов и го предупредил, че Пеевски натиска за арест.

Според депутат от ПГ на ГЕРБ слухът за арест на Цветанов е сарайна уйдурма. “По-скоро Пеевски ще го заковат американците, отколкото той да си позволи силова акция”, заяви депутат от лобито “Цветанов”.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар