Генадий Атанасов и Преслав Петров – последно Атака и НФСБ или инициативен комитет? Ще си намерят ли място във Вълчи дол?

Генадий Атанасов и Преслав Петров – последно Атака и НФСБ или инициативен комитет? Ще си намерят ли място във Вълчи дол?

Патриоти, псевдопатриоти или просто поредните обикновени политически мошенници?

Звездата на “момчето чудо от Владиславово” Генадий Атансов изгря на местните избори през 2015 – та г. Тогaва след кавга с Борислав Гуцанов се отцепи от БСП, излезе като независим кандидат и стана трети на първи тур, като успя да заблуди около 1500 варненци да гласуват за него.

Естествено типично за него само той се уреди на сладък пост като председател на борда на ДКС Варна.

Всички които му помагаха си останаха само с обещанията за постове, работа и най – различна помощ! Винаги така казваше: „Обещавай! В политиката трябва да обещаваш. Активирай се преди изборите, защото преди това няма какво да направиш и хората губят инерция. Затова винаги се активирай преди изборите. И винаги дръж АКТИВА с обещания!“

Сигурно тези които го познават добре не се учудват. Знаят колко голям манипулатор е и колко е стиснат. Може би затова почти всички, които му повярваха през 2015 – та г. сега не са до него и даже не искат да го виждат.

От 2018 – та г. е съветник на депутата от АТАКА Николай Александров и се води партньор на АТАКА с неговото БРСП.

На извънредните избори за кмет във Вълчи дол през 2017 – та г. успя да договори заместник  кмет – бившето ченге Преслав Петров. Говори се, че П. Петров усилено се подготвя за кмет на Общината. Пред свои хора уверено говорел, че ще бие ГЕРБ. БСП го харесвали. Хората го харесвали. Повярвал си е. Все още се чудел дали да излиза от инициативен комитет или от ОП. Само че ВМРО няма да го подкрепи. Така, че ОП отпада. Остава АТАКА и НФСБ и… БРСП!? Само, че може би и НФСБ ще отпадне. Е да де, ама на последните избори АТАКА т.е. Генадий Атанасов и Преслав Петров изкараха всичко на всичко…. 22 гласа във Вълчи дол. Там е работата, че никой не харесва бившите полицаи, защото те винаги си остават такива. Дали ще успее да изкара хора за поне един съветник – ще видим.

Г. Атанасов хвърли всички усилия във Варна. На изборите за Европейски парламент извади 430 преференции в големия град, но забележете, да гласуват за ВМРО (не за АТАКА) – уж тайно, но го разбраха всички. Наши източници ни информираха, че и Волен Сидеров е разбрал и не ще да го чуе, даже се е изразил много негативно.

Само че БРСП вече го няма – поне фейсбук страницата.

Сега е на ред Коалиция Будна Варна. Нова измишльотина. Но защо?

Защото е ходил на среща с ВМРО София и се самопредлагал да участва в листата им. Себе си, Калоян Георгиев и Иван Русев. И …. получил отказ! И как да ги вземат. Във листите на ВМРО ще са само истински патриоти. Преди Нова година е ходил на срещи с АБВ. И Там греда.

Целия град знае, че срещу Генадий Атанасов има куп сигнали за разпространение на наркотици в кварталите Владиславово и Възраждане и образувана проверка за лъжесвидетелстване пред Районен съд Варна, Калоян Георгиев няма основно образование и има регистрация в психиатрично лечебно заведение за нападение над полицай, а Иван Русев само преди месец беше тактично махнат от длъжността помощник ректор на ТУ Варна и също е разследван в Варненската Следствена Служба и много скоро може да се сдобие с обвинение. Освен това им текат ревизии като физически лица в НАП Добрич.

Бележка: интересно е, че не е предлагал името на Емилия Чупринова, която му е безпрекусловно верен човек. Срамота. Е сигурно и е казал, че е говорил и за нея, но не е!

И затова на изборите за общински съветници за Варна и Вълчи дол му остава единствената възможност – да сформира коалиция Будна Варна. Макар, че фейсбук страницата на Буден Вълчи дол има едва 173 последователи.

Така, че ще бъде интересно!

Хитрец е Генадий Атанасов. Кара хората да му вършат работата, и после те да опират пешкира. Хипотетичен пример: Иван Русев пуска жалба за клевета в икономическа полиция за статия в ПРОВАТОН изцяло по публични факти, и ако има прекратяване – него да съдят!

Ще посмее ли някога лично – ще видим?

Там е работата, че Комлекса на малките човечета винаги е бил да станат големи и отстрани да се виждат като велики. Само че си остават малки! А по пътя на излагацията им стават жалки!

Генадий Атанасов на почивка в Тайланд

Генадий Атанасов и Преслав Петров се подготвят за властта

 

 

Подобни новини

Вашият коментар