Пеевски и ББ мачкат Нинова, клиентите им я саботират. “Пуч” я сваля след местния вот, Гуцанов се кандидатира за лидер?!

Пеевски и ББ мачкат Нинова, клиентите им я саботират. “Пуч” я сваля след местния вот, Гуцанов се кандидатира за лидер?!

“Пеевски и Борисов качват Нинова на Пързалката”, твърди щабист на ГЕРБ. “Пеевски контролира половината “Позитано”20, Борисов – другата, какво остава за Корнелия”, пита иронично гербаджията от щаба.

Това, разбира се, е пресилено, но Пеевски и Борисов наистина имат влиятелна клиентела на “Позитано”20. Интригата е, че и двамата я използват скофтия.

Най-последователните хардове в централата са техни “агенти”. Те са “най-верните” на Корнелия Нинова, но в същото време си прокарват корпоративните интереси през гербаджийски авторитети и приближени на ББ в Голяма община.

Корнелия Нинова е в час кой какво й крои на “Позитано”20, но е убедена, че не могат да я свалят след местните избори, колкото и катастрофална да е загубата.

“Нинова ще обяви, че няма необходимост от оставка в такъв тежък момент, защото предстои конгрес през май. Това им е мръснишката игра на апаратчиците”, избухна разгневен социалист от кръга на Георги Гергов.

Всъщност атаката ще тръгне от Варна, а не от Пловдив. Борислав Гуцанов и Сергей Станишев са се договорили на “тайна среща” в заведението “Ролбата-Наутилус” на градския лидер на БСП.

Станишев прави от Гуцанов ключова фигура в “пуча”. Варненският лидер от година работи “тайно” срещу Нинова и обединява опозицията – от Георги Гергов до Ангел Найденов и Михаил Миков.

Последната интрига на “Позитано”20 е, че Борислав Гуцанов ще се кандидатира за лидер. Сергей Станишев, Красимир Янков, Пламен Стоянов с “пачката” и Асен Димитров с “комбините” били зад него.

Гуцанов изнася битката си на това равнище в София въпреки ответните ходове на мощното лоби на Кирил Добрев и Иван Иванов – и двамата ще бъдат изненадани от сериозността на намеренията му – подкрепата на рашките за него е в “ресурс” и медийни компромати срещу противниците.

Борисов и Пеевски щели да се погрижат лидерските кандидатури на Драгомир Стойнев и Кирил Добрев да бъдат бламирани, твърди източник от обкръжението на боса на ГЕРБ.

Преди да се разгърне превратаджийският сценарий на Пеевски и Борисов в БСП, Нинова ще “отсвири” вразите си от листите и корпоративните писти.

Борислав Гуцанов ще е най-яркият пример – председателят на ГС на БСП няма да е в листата за общински съветници, а хардове край лидерката искат да бъде изключен за “антипартийна дейност”.

Само Румен Овчаров може да осуети “пуча” срещу Корнелия Нинова, но ББ и ДСП са му намерили цаката – Вальо Златев щял да си поиска “ресто”.

Накрая ще се намеси Моника Станишева зад кулисите и ще организира медийна буря срещу Корнелия Нинова – Борисов и Станишев са се разбрали за осигуряването на най-мощните “платформи”.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар