Потвърдено! Моника и ББ се договориха за “пуча” срещу Корнелия Нинова. Свалят я, правят избори и “тайна коалиция”

Потвърдено! Моника и ББ се договориха за “пуча” срещу Корнелия Нинова. Свалят я, правят избори и “тайна коалиция”

“Корнелия Нинова ще бъде свалена с партиен преврат преди конгреса, този път нацелихте десетката. Моника Станишева и Бойко Борисов се договориха”, заяви източник от обкръжението на лидера на ГЕРБ.

Според информатора Борисов е ускорил нещата заради “войната с Пеевски”, писнало му да се съобразява с него и депутатите му.

“Моника и Бойко ще свалят Нинова. Борисов ще направи избори през май и след това със Сергей ще се договорят за тайна коалиция”, категоричен е източникът.

“Имате източник от обкръжението на Моника, който я промотираше във върхушката на ВИС-2, той може да ви потвърди инфото”, коментира семеен приятел на Станишеви, попитан за коментар.

“Ако Мая Манолова не скочи на Бойко, Ангел Найденов ще е следващият председател на БСП. Ако влезе в пиниза на Пеевски, Гуцанов е вариант на Гергов и Станишев”, заяви източникът от обкръжението на Борисов.

Емблематичен варненски политик, близък до ГЕРБ и кмета Иван Портних, също потвърди заверата. “Борисов ще им спре всички кранчета – от Ачо Дерменджиев към Киро Добрев до Зико към Бай Асен!”, заяви познавачът на варненското задкулисие и на софийските корпоративни клубове.

Бойко Борисов е събрал преди дни щабистите на ГЕРБ от плажовете в “Евксиноград” и е поискал сметката за ресурса, който трябва да се налее, за да не спечели БСП нито един областен център.

Новият “Цветан Цветанов” веднага посочил числата – около 12 милиона от субсидията и още толкова от “спонсори”. Ако ГЕРБ вкара 25-30 милиона в кампанията, БСП е “чао” – пак няма да има областен център.

Такава катастрофа дори най-върлите поддръжници на Корнелия Нинова, които смятат, че не може да бъде свалена с партиен бунт заради тежка изборна загуба и ще размаже вътрешната опозиция на конгреса, не калкулират.

“Ако Бойко Борисов не се врътне и не тръгне да се договаря зад гърба на Моника и Сергей с Вальо Златев и Румен Овчаров, БСП ще загуби изборите наистина катастрофално и Корнелия Нинова ще бъде принудена да подаде оставка”, категоричен е източник от лидерския щаб на Ангел Найденов.

Този път ББ е до Стената – няма да има такъв филм. Борисов няма игра с Нинова, ако не направи “тайна коалиция” с БСП, не само че няма да стане президент, но и Пеевски ще го смачка.

Както коментирал един от политическите секретари в Амбасадата – “Още една задкулисна коалиция на ГЕРБ с ДПС и с Борисов е свършено.”. Сигурно “тайната коалиция” с БСП-Моника&Станишев е друга бира.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар