Цветанов при “патриотите” контрапие на Борисов срещу Слави и Сарая?! Пекат се избори през май по графика на Б.Б

Цветанов при “патриотите” контрапие на Борисов срещу Слави и Сарая?! Пекат се избори през май по графика на Б.Б

Валери Симеонов покани Цветан Цветанов да стане “втори” в НФСБ веднага след свалянето му от всички постове. И получи отказ.

На фестивала в Жеравна е подновил предложението си. И пак е получил отказ. Така че “бомба” засега няма, но може да гръмне “пиратка”.

“Интересен ми е какъв ще е резултатът от местните избори в смесените райони, където Цветанов беше направил пробив със създаване на силни организации на ГЕРБ. Тежко и горко на тези хора! Сериозни промени ще настъпят с ПП ГЕРБ“,прогнозира лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред журналисти.

Колко да са сериозни тези промени в смесените райони – бившият Втори в ГЕРБ няма да разбива или превзема структурите на ГЕРБ в смесените райони. Друга е играта. ТЕХНИ ЕКИПИ

Цветан Цветанов няма да влезе в НФСБ или ВМРО, но ще работи за тях С ТЕХНИ ЕКИПИ с  “доброто” на Б.Б. и ще ги вкара в смесените райони – хем атака срещу ДПС, хем услуга…

(“Кризата е политическа, защото ДПС мащабно си връща позициите, които беше загубила при Цветанов”, заявява Валери Симеонов пред “Флагман”.

Това чудесно легендира Цветан Цветанов като самостоятелен играч, а всъщност бившият Втори в ГЕРБ няма как да скъса с Б.Б. без война.)

При това неговите “бригадири” там ще бъдат финансирани щедро от Бойко Борисов и ще продължат да работят за ГЕРБ.

Освен в районите с турци и българи като в Кърджали, Цв.Цв. ще вкара “патриотите” и при помаците.

Цветанов е изключително силен сред тях.

Помаците в Благоевград и Смолян търсят представителство, за да не гласуват за ДПС – още една възможност за НФСБ и ВМРО.

Пренареждането по районите върви с пълна сила, а местните избори са чуден повод – ГЕРБ и “патриотите” ще си свалят кабинета, за да направят коалиция след избори без “тайната подкрепа” на ДПС.

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов ще надигнат националистична вълна, разполатат и с ресурс, за да вкарат 40-50 депутати с подкрепата на Цветан Цветанов.

(Бойко Борисов извади всички касички на Маргина от кметствата на ГЕРБ – от Красьо Дебелия във Варна до Поли СИКаджийката в Бургас. Те вече са при “патриотите” и ще се върнат на позициите като тяхна квота.)

Цветанов при “патриотите” всъщност е контрапие на Борисов срещу Слави и Сарая. Пекат се предсрочни избори през май по графика на Бойко Борисов.

Избори около Гергьовден прекрасно ще обслужат Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, а битката със Слави Трифонов ще бъде зрелищна по “Джурджевдан”.

“Рестото” на Сарая няма да закъснее, но “патриотите” ще провалят проекта “Слави”, рисувайки шоумена с фес – без патриотарски патос той е аут от голямата игра.

Ако Бойко Борисов изпусне контрола върху процесите при “патриотите” и Цветан Цветанов ги вкара в голямата игра с мощни структури, Сарая ше отговори брутално.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар