Борисов обяви Недежда Петкова за кандидат-кмет на ГЕРБ в Добрич

Борисов обяви Недежда Петкова за кандидат-кмет на ГЕРБ в Добрич

Надежда Петкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич. Това обяви председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на Летния университет на Младежката структура на партията, който се проведе във Варна.

Изборът на Борисов е особено важен, като се има предвид, че в края на май той недвусмислено заяви, че ще има големи промени в някои организации на ГЕРБ. Добрич бе сред тях.

„Някои организации или ще ги разформировам, или наново ще ги правя. В Добрич и Плевен ще чистя всичко до корен!“, каза тогава премиерът.

Вчера той качи на страницата си във фейсбук повече от 120 снимки с млади надежди на ГЕРБ от форума във Варна.

Надежда Димитрова Петкова е магистър по „Електронна техника и Микроелектроника” от Технически университет – Габрово и бакалавър по „Счетоводство и контрол” от Икономически университет – Варна. Работила е като лектор по информатика, като оперативен счетоводител. Била е и финансов консултант, а от 2005 г. ръководител на Бизнес център – Добрич. Петкова е била и заместник-кмет на Добрич с ресор „Икономическо развитие и европейски фондове” в периода 2007 – 2015 г.

Като експерт е участвала в подготовката на проектни предложения на общините Пловдив, Столична, Силистра, Шабла, както и в оценката на проектите от Инвестиционната програма на община Русе. Участва в разработването и подпомага управлението на проектните предложения, включени в инвестиционната програма на община Варна. Семейна е, има син и дъщеря, и двамата са състезатели от националните отбори по волейбол.

Подобни новини

Вашият коментар