КМЕТЪТ НА ДЕВНЯ СЪХРАНЯВА ДОБРИТЕ ТРАДИЦИИ И ГИ РАЗВИВА

КМЕТЪТ НА ДЕВНЯ СЪХРАНЯВА ДОБРИТЕ ТРАДИЦИИ И ГИ РАЗВИВА

“Кметът на Община Девня Свилен Шитов има невероятната способност да съхранява добрите традиции и да ги развива с чувство на уважение и благодарност към хората, работили и работещи за Девня и девненци”.

Това написа в поздравителен коментар Почетният гражданин на Девня Михаил Георгиев, пенсиониран специалист “Връзки с обществеността” в общинската администрация, по случай втората среща между градоуправника и членове на Областния клуб на строителите ветерани.

Георгиев отправи и поздравления към Антон Тончев – бивш кмет на Община Девня и неуморен двигател на многобройни инициативи, свързващи онези отминали години с настоящите и заслужаващи внимание добри практики.

В Областния клуб на строителите ветерани членуват бивши ръководители на строителни и проектантски организации, на строителни войски, технически ръководители, бригадири и др. Това са изключително квалитетни експерти в областта на проектирането и строителството, голяма част от професионалния път на които е преминал в Девня и всички те имат своя принос в изграждането на Девненския промишлено-транспортен комплекс.

Подобни новини

Вашият коментар