Корнелия Нинова овладя БСП, “опозицията” не може да я свали след вота. Георги Гергов вече е “партия” с Кирил Добрев

Корнелия Нинова овладя БСП, “опозицията” не може да я свали след вота. Георги Гергов вече е “партия” с Кирил Добрев

Корнелия Нинова отстранява Борислав Гуцанов не защото въртял схеми с видни гербаджии. В БСП-Варна има в пъти по-близки с председателя на Общинския съвет Тодор Балабанов.

“Грешите за Гуцанов, руснаците нищо не са загубили от бламирането му, те заложиха на своя Портних. Освен това смятат, че е прекалено мек, за да изпълни “остри задачи”. Нинова действа след съгласуване с посланика”, заяви източник от щаба на БСП.

“Не сте прави и за Георги Гергов. НИКАКЪВ ЗАГОВОР НЕ Е ПЛАНИРАЛ С БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ. Той още преди 7-8 месеци се разбра с Кирил Добрев и само разиграва етюди, като на пленума в неделя. Каквато линия му зададат руснаците, такава следва!”, допълни източникът от Националния предизборен щаб на БСП.

Оказа се, че медийният пласмент на щаба на ГЕРБ, че Кирил Добрев крои заговор срещу Корнелия Нинова заедно с Георги Гергов е брутална поръчка.

Точно обратното. Кирил Добрев работел зад кулисите с Георги Гергов по молба на Корнелия Нинова. Затова и бламирането на Гуцанов мина в неделя без “бунт” на опозицията, а само с театрални напускания на залата.

Георги Гергов вече е “партия” с Кирил Добрев, но го играе все още “опозиция”, за да не загуби влияние над противниците на Корнелия Нинова, категоричен е източник от ПГ на “БСП за България”.

Корнелия Нинова овладя БСП, “вътрешната опозиция” не може да я свали след местния вот.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар