Девня сред отличниците в първите 4 категории в “Кмет на годината за мандат 2015-2019”

Девня сред отличниците в първите 4 категории в “Кмет на годината за мандат 2015-2019”

Варна, Дупница и Девня отличени за градска среда

Градоначалниците на Варна, Дупница и Девня взеха първите места в категорията „Градска среда“ в тазгодишния национален вот „Кмет на годината за мандат 2015-2019“.

В раздел „Малка община“ призът отиде при градоначалника на Девня Свилен Шитов, в раздел „Средна община“ – при кмета на Дупница инж. Методи Чимев. В раздел „Голяма община” отличник е градоначалникът на Варна Иван Портних.

Наградата за градска среда връчи Евгений Иванов – изпълнителен директор на най-голямата работодателска организация у нас – КРИБ.

Казанлък, Поморие и Девин със златото за туризъм, култура, фестивали и традиции

Градоначалниците на Казанлък, Поморие и Девин взеха първите места в категорията “Туризъм, култура, фестивали и традиции” в националното онлайн гласуване.

В раздел “Малка община” призът отиде при градоначалника на Девин Красимир Даскалов, в раздел “Средна община” – при кмета на Поморие Иван Алексиев. В раздел “Голяма община” отличник е градоначалникът на Казанлък Галина Стоянова.

Наградите им връчи министърът на туризма Николина Ангелкова.

Враца, Елин Пелин, Костинброд и Челопеч с приз за инвестиции и работни места

Кметовете на Враца, Елин Пелин, Костинброд и Челопеч взеха първите места в категорията “Инвестиции и работни места” в тазгодишния национален конкурс “Кмет на годината за мандат 2015-2019”.

В раздел “Малка община” златото си поделиха градоначалникът на Костинброд Трайко Младенов и управникът на Челопеч инж. алекси Кесяков. В раздел “Средна община” – при кмета на Елин Пелин инж. Ивайло Симеонов и в раздел “Голяма община” – при управника на Враца Калин Каменов.

Призовете в категорията “Инвестиции и работни места” връчи Карел Крал – регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

София и Перник отличници с транспорта

Транспортът донесоха призове на София и Перник в категорията „Транспорт“ в националния конкурс „Кмет на годината за мандат 2015-2019“, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

В раздел „Голяма община“ златото си поделиха кметът на София Йорданка Фандъкова и управникът на Перник Вяра Церовска.

Директорът на Народния театър “Иван Вазов” Мариус Донкин обяви победителите в транспорта и връчи наградите на отличените управници.

Кои общини са призьорите в “Кмет на годината 2019” – четете само в Kmeta.bg. Цялата церемония очаквайте тази вечер от 23.30 по БНТ1.

Снимка: Красимир Свраков 

Подобни новини

Вашият коментар