Джамбазки: Ако бъда избран за кмет на София, напускам Европейския парламент!

Джамбазки: Ако бъда избран за кмет на София, напускам Европейския парламент!

Кандидатът на ВМРО отправи упрек към съдията и системата, пуснала на свобода предсрочно австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на българския студент Андрей Монов

Ангел Джамбазки е готов да се откаже от евродепутатското си място, ако бъде избран за кмет на София. На въпрос дали ще наусне Брюксел, той отговори кратко: “Без съмнение”.

Пред БНТ зам.-председателят на ВМРО демонстрира готовност да решава проблемите на столицата. Посочи, че е бил 8 години общински съветник и познава нещата, които тревожат столичани. От думите му стана ясно, че акцент ще бъде периферията на София.

“Ще говорим на хората на ул. “Президент Линкълн” в кв. “Овча купел”, която няма осветление. За хората от Старопланинската яка, които още нямат канализация. Говорим на тези хора, които очакват от кмета да свърши тези битови неща, които години не са направени. ВМРО се отнася отговорно към всяка една изборна позиция. Градът има достатъчно проблеми. Не участваме в никакви уредени мачове, искаме да решим въпроси, които сме поставили в София”, коментира Ангел Джамбазки, който открои и ромския проблем.

Джамбазки отправи упрек към съдията и системата, пуснала на свобода предсрочно австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на българския студент Андрей Монов

Подобни новини

Вашият коментар