Димитър Димитров: Е не можах да се сдържа!!!

Димитър Димитров: Е не можах да се сдържа!!!

Току що прочетох манифеста на Филев за кандидатирането му за кмет, как бил решил, защото бил нужен на града. Бла, бла, бла. Едни дълги приказки, естествено празни, завоалирани и… около 100 реда.

Първо била нуждата в края на манадата си да анализирал и като анализирал разбрал, че „определяйки определените ползи на обществото……. и реалният, осезаем принос за по – добрия живот в общността си би бил дал основание да се почувства удовлетворен от работата си“. След това извършил равносметка и „със съзнанието за значимостта на постигнатите резултати и сериозността и трудността на предстоящите за решаване проблеми“, (които той създаде или поне не реши) е решил отговорно да се кандидатира за кмет.

Следват пак много завъртяни празни приказки…

И след това без грам неудобство кара хората да били сравнили какво били направили кметовете от 1990 година до 2011-та. (визирайки Иво Сеферов, Марин Георгиев и Георги Янев – кметове с висок морал и едни от последните строители на Провадия). И колко неща бил направил горкия Филчо от 2011-та г. до 2019-та година. Колко голяма била разликата и ако искали провадийци да продължи същото за тези осем години да го изберат. 

Е аз пък предлагам дори и последните които са останали да гласуват за Филчо да му прочетат дългия безмислен ферман изписан вчера в профила му във Фейсбук (докато не го е изтрил) и съм сигурен, че след като се посмеят на наглостта му и те ще се откажат от него.

Той не се ли оглежда малко поне какво става в другите общини? Не разбра ли, че с неговото управление времето в Провадия е спряло? И това което постоянно повтаря, че в общината имало 5 млн. лв. нали знаете, че всеки момент МРРБ може да си поиска наложената глоба и в общината ще останат близо 500 хил. лв. – реално.

Ами за актовете от АДФИ, за които постоянно говори, че е спечелил – също лъже (нека да ме съди ако не е вярно) – всичките са отпаднали по давност. Скоро очаквайте в ПРОВАТОН да ви покажем това с факти.

И говори, че имало много лъжи изписани по негов адрес последните години. Бил омерзен.

Всички разследвания на ПРОВАТОН  за него са с факти и доказателства.  Как се оправя е друг въпрос. А това, че още в началото на годината ПРОВАТОН пак писа, че ще излъже Анатоли и ще се кандидатира за кмет пак е вярно. Как се подигра с Анатоли само! По подобен начин постъпи през 2011-та година като спечели изборите. Тогава излъга Марин Георгиев, че ще го предложи за председател на общинския съвет, и не го предложи!

Явно обича да си лъже. И хората си и провадийци!

Преди около 7 години последно когато Анатоли спря да ми вдига телефона по един повод и се ядосах, Филчо се видя с мен в щаба на БСП едва ли не да оправя ситуацията. Бяхме сами и ми обясняваше как вече са само двамата с Анатоли. Как ние с Иво Сеферов вече не сме му нужни….

Ако само можех да предположа колко тежки вреди ще нанесе на Провадия, вярвайте ми нямаше само да му се карам…

Нека масово да излезем да гласуваме и на 27-ми да го изгоним от Провадия!

Гласувайте с номер 61. 

Подобни новини

Вашият коментар