Кирил Добрев: Кметовете на БСП са гарант, че доброто ще бъде надградено

Кирил Добрев: Кметовете на БСП са гарант, че доброто ще бъде надградено

Демокрацията трябва да се отстоява и всеки трябва да има самочувствието, че негово изконно право е да упражни свободно правото си на глас, заяви в Пазарджик зам.-председателят на партията

“Кандидатите на БСП и тези, подкрепени от нас, са гарант, че направените добри неща в общините ще бъдат наградени, но в същото време ще прекъснат масовите практики на непрозрачно управление, на нагласени обществени поръчки и неясни политики”. Това заяви в Пазарджик зам.-председателят на БСП и председател на предизборния щаб Кирил Добрев, който проведе работна среща с местния щаб и кандидатите на левицата, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му кандидатът за кмет Благо Солов, който е подкрепен от БСП, има качествата да промени общината към по-добро, с отношение към хората, не само към бизнеса.

“Листата за общински съветници е съставена от доказали се в професионалните си сфери хора – юристи, икономисти, педагози, медицински специалисти и др. Те са носителят на тази социална политика, която искаме да реализираме по места”, каза още Добрев.

Той коментира и големият проблем с честността на вота. Според него хората и публичността са най-големият гарант.

Добрев призова присъстващите да не се страхуват да сигнализират за нередности, че демокрацията трябва да се отстоява и всеки трябва да има самочувствието, че негово изконно право е да упражни свободно правото си на глас.

Подобни новини

Вашият коментар