Румен Широков, дясната ръка на Генадий Атанасов – отново в затвора?

Румен Широков, дясната ръка на Генадий Атанасов – отново в затвора?

Дясната ръка на псевдопатриота Генадий Атанасов, Румен Широков за пореден път е в затвора!

ПРОВАТОН разбра, че в края на юли тази година Генадий Атанасов и Румен Широков шофирайки автомобил са спрени за проверка от органите на пътна полиция. Зад волана е бил Румен Широков. Взетите проби на място показали високи стойности на алкохол и наркотици.

Румен Широко веднага е бил задържан и по бързата процедура е бил осъден на шест месеца ефективно излежаване на наказанието.

Към момента е настанен в затворническо общежитие Разделна.

На Генадий Атанасов не е наложено наказание въпреки, че се е возил на първата седалка и не е възпрепятствал приятеля си.

Справка в ГДИН показва, че Румен Широков през 2018-та г. отново е задържан този път в акция на полицията за разследване на престъпна група за разпространение на наркотици и тогава излежава ефективно наказание от шест месеца.

ПРОВАТОН припомня, че Генадий Атанасов бе замесен в редица скандали през последните години, последния от които е снимайки се предизборно до една ярко виолетова спортна кола, рекламирайки своята местна коалиция Свобода с която се явява на предстоящите местни избори.

(вижте линка под статията) 

Припомняме, че политическата кариера на Генадий Атанасов премина през БСП, БРСП, стана сътрудник на депутата от АТАКА Николай Александров, на Евроизборите работи за ВМРО, а сега излиза от партия СВОБОДА.

ПРОВАТОН разбра, че веднага след изборите Генадий Атанасов ще бъде освободен като сътрудник от НС, а заради неговите действия през последните години депутата Николай Александров ще бъде изключен от АТАКА и освободен от Народното събрание.

ТЮРЛЮГЮВЕЧ „МК „СВОБОДА“: РАЗКРАЧЕНИ ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ, „БЕЛО“, „ЖЪЛТО“, ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО И ФАЛШИВИ НОВИНИ. ПОТРЕС!

Подобни новини

Вашият коментар