Провадия: мандат 2011-2019. Къде ви е гостоприемството и него ли затрихте?

Провадия: мандат 2011-2019. Къде ви е гостоприемството и него ли затрихте?

Като стана достояние на цяла България състоянието на табелата „Добре дошли” на входа на Провадия откъм магистралния път, наши читатели ни напомниха и още от неволите на града.

Бившия кмет Филчо Филев, управлява община Провадия два мандата от 2011г. до 2019г., като кмет. Преди това е бил общински съветник и заместник кмет 8 години, от Хиляда деветстотин и някоя си година.

През 2011г. приема мандата си на кмет на община, заклева се да работи в интерес на гражданите и града.

По време на начало на мандата му, на входа и на изхода на Провадия има по една масивна табела „Добре дошли”. Те са знак на отличителната черта на провадиеца – гостоприемството.

Незнайно кога, докато нехайството руши едната и от надписа „ПРОВАДИЯ” е останала само последната буква „Я”, другата табела на входа откъм Дългопол ИЗЧЕЗВА.

ИЗЧЕЗВА НЯКЪДЕ ОТ ПОЛЕЗРЕНИЕТО НА ПРОВАДИЕЦА, ПОД ЗОРКОТО ОКО НА КМЕТ И ПОДЧИНЕНИТЕ МУ.

/снимката е взета от местна фейсбук група „Снимки от Провадия”, автор: Михаил Василев/

Къде ви е гостоприемството и него ли го затрихте? На кое още не сте му вдигнали мерника?

Къде е табелата? Прибрахте я накъде да събира прах, изхвърлихте я на сметището или къде? Не са ни нужни оправдания, от типа „блъснаха я с превозно средство” – хаххаха, взехте ли им обезщетение, защо не я поправихте, на кого пречеше там в зеленината?

Още един въпрос: „Провадийци, дадохме ли му град с две табели „ДОБРЕ ДОШЛИ” на двата входа на града, в края на мандата му в какво състояние са, доволни ли сте?

ВРЕМЕ Е ЗА СТОП НА ЕРАТА ФИЛЕВ ЗАПОЧНАЛА ПРЕЗ 90 –ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК С ЦЕЛ – ЯВНО ЗАТРИВАНЕ НА ПРОВАДИЯ!

ДОКАТО НЕ СМЕ ЗАЛИЧИЛИ И ПОСЛЕДНАТА БУКВА НА „ПРОВАДИЯ” като на табелата от единия вход, И ДОКАТО НЕ СА НИ ЗАТРИЛИ, като табелата „ДОБРЕ ДОШЛИ!” в Провадия на другия й вход  – НА 3 ТИ НОЕМВРИ ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДА КАЖЕМ РЕСТАРТ.

Свързана статия:

Управлението на бившия кмет Филев в няколко снимки

Проватон

Подобни новини

Вашият коментар