Всички сили на Филев пак струпани в Бозвелийско

Всички сили на Филев пак струпани в Бозвелийско

Трима бивши струпани в Бозвелийско!

Бившия зам. кмет Анатоли Атанасов – Кивито, бившия кмет на село Бозвелийско Живко Панев и третия бивш зам. кмет, предателя Мухадемин Суфиян от сутринта стоят като стражи пред кметството на Бозвелийско.

ПРОВАТОН видя, че с последни сили и много гняв, че изпускат властта, която ги караше да се мислят за богоизбрани, стоят като изтокани за да страхуват хората които искат и имат законовото право да излязат и да гласуват.

„Змията хапе най-много когато умира“ – гласи стара мъдрост.

ПРОВАТОН разбра, че иначе тихия, скрито нервен зам. кмет Анатоли Атанасов – Кивито е бил особенно агресивен през последната седмица. Ходил да се моли пред началниците, навеждал се напред – назад, целувал ръце, крака, но резултата бил нулев. Вече не бил председател на БСП, а сега няма и да е заместник – уау, какво ще прави? Е дано му пазят старата му работа в Асфалтова база и синята престилка, с която стана председател на БСП Провадия. И после забрави всички, които му помогнаха!

Горкия Филчо пък в неделя вечерта като излязли и последните резултати с които той е втори с две хиляди гласа разлика припаднал, че чак се наложило да дойде линейка да го свестява…

Е така е когато комплексирани хора губят властта го изживяват трудно.  

ПРОВАТОН ще следи изборния ден и ще Ви запознава с всички интересни ситуации.

Свързана статия:

Село Бозвелийско – камъчето в обувката на Филев!

Подобни новини

Вашият коментар