Безочието продължава! Филев решил да остава общински съветник

Безочието продължава! Филев решил да остава общински съветник

Филчо Филев преди първи тур в много тесен кръг е разсъждавал, че ще напусне общински съвет, ако изгуби изборите – разбра ПРОВАТОН.

Причината затова била, че ще се чуства не на място, щяло да му е неудобно (като е свикнал да е кмет) и най-вече че ако не бил там ПРОВАТОН можело да го позабрави.

Е да де, но вчера се бил отказал! Взел решение да остане общински съветник, защото искал да е: официалната версия е да бъде сериозна опозиция, а неофициалната – да се заяжда с новото ръководство и най-вече да страхува неговите хора с присъствието си, да не би да започнат да гласуват с ГЕРБ за хубавите решения за общината.

Не става ли вече много смешен този Филчо!

Хората го изметоха. А той пак нагъл!

Да припомним, че алчността му го накара в последния момент да се кандидатира въпреки, че обеща на Анатоли.

Не му ли е неудобно пред партията че така ги злепостави? Провадийци почти ги намразиха заради него. Резултата го показа. Как ще вървят по улиците неговите съпартийци, как ще погледнат хората в очите? За него знаем, че няма съвест, но другите? На него му е лесно – живее във Варна, но съпартийците му живеят в Провадия. А в тяхните редици има читави хора.

Филчо не напускай съвета!

За да даваш обяснения пред народа за нередностите които ще излизат от всеки проект, от всяка дирекция. Да се червиш за глобите от АДФИ. За резултатите от поредната проверка която тече в момента. Да продължиш да злепоставяш бесепарите, че така ще улесняваш и нашата работа да ти снимаме реакциите.

Филчо не напускай!

Че и да напуснеш, Провадия няма да забрави скоро единствения кмет, който още малко остана да Я унищожи и превърне в гето!

Подобни новини

Вашият коментар