Небанковото финансиране покорява нови пазари

Небанковото финансиране покорява нови пазари

Компаниите за небанково финансиране са познати с услугите си за бързи кредити и кредити до заплата. Като един от най-динамичните пазари в България, новите предложения за кредитиране са повече от очаквани.

Освен бързи кредити вече може да получите и кредитна карта от небанкова финансова институция. Според проучване на GFK услугата е толкова популярна, че всяка десета кредитна карта в България е небанкова.

Предимствата на небанковите продукти за кредитиране са, че процесите на кандидатстване са максимално улеснени. В същото време условията за одобрение са гъвкави спрямо доказване на доход. Това дава възможност на по-широк кръг хора да се възползват от услуги, които могат да им бъдат отказани от традиционните банки.

Друго предимство на небанковите финансови институции е, че не изискват смяна на вашата банка или каквато и да е промяна на банковата Ви сметка. В случай на кандидатстване за небанкова кредита карта, Вие просто ще имате допълнителна сметка, която да ползвате при нужда от пари.

Преди да пристъпите към кандидатстване за услуги от небанкови финансови институции, не забравяйте да сравните различните оферти на пазара. Без значение дали ще се спрете на бърз кредит, кредит до заплата или кредитна карта, винаги проверете алтернативите на различните заемодатели и прочетете добре условията, на които сключвате договор.

Подобни новини

Вашият коментар