Определиха най-добрите бутикови хотели за 2019 г. (снимки)

Определиха най-добрите бутикови хотели за 2019 г. (снимки)

Името му буквално означава съкровище, така че определено наградата, която взима е подходяща за него. Awarta Nusa Dua Luxury Villas & Spa, който се намира на Бали, за втора поредна година се превърна в най-добрият бутиков хотел на годината, съобщава CNN.

Хотелът, който се състои от 14 отделни вили, взе престижната награда по време на официална церемония в Лондон. Изпълнителният директор на хотела, Наоми Сиаурта, определи победата като „сбъдната мечта“. По думите му екипът на Awarta е изправен пред огромното предизвикателство. Защото за да поддържа високо ниво трябва всеки път да изненадва посетителите си с нещо различно.

Наградите, които бяха раздадени по време на официална церемония в Лондон, бяха в  няколко категории. Освен бутиков хотел на годината, експертите определиха и най-добрият крайбрежен хотел. Най-романтичният такъв и семеен хотел номер 1 на света.

В категория най-добър крайбрежен хотел наградата грабна Emaho Sekava, който се намира в Тихия океан на втория по големина остров на Фиджи.

Костариканските предложения Rancho Pacifico, разположени на върха на тропическите гори на Увита де Оса и Дрейк Бей Ризорт, еко хижа на полуостров Оса, бяха обявени съответно за най-романтичният хотел в света и за най-доброто място за меден месец.

Най-добрият семеен хотел за 2019 г. се оказа Chitwa Chitwa Private Game Lodge , който се намира в Южна Африка. До голяма степен хотелът получи наградата заради многобройните дейности, които се предлагат в хотела.

Най-добрият дизайнерски хотел в света е Art Hotel Byblos, Верона, Италия, най-шикозният хотел за 2019 пък е Arctic Light, Рованиеми, Финландия.

 Awarta Nusa Dua Luxury Villas & Spa

Chitwa Chitwa Private Game Lodge 

Emaho Sekava

Подобни новини

Вашият коментар