Нинова: “Няма да подам оставка!”. Опозицията: “Не скача срещу Борисов, Мая ще й вземе 30 депутати и ще загуби изборите”

Нинова: “Няма да подам оставка!”. Опозицията: “Не скача срещу Борисов, Мая ще й вземе 30 депутати и ще загуби изборите”

“Позитано”20 няма да спечели избори, докато не скочи срещу Бойко Борисов, ама не с измислени острови и къщи на приятели.

Корнелия Нинова трябва да освети паричните потоци – банки, офшорки, петрол, строителство, пътищари, търговия с оръжие. Въпросът е дали може да си го позволи.

Премиерът не е Цветан Цветанов и за седмици може да приключи бизнеса на Р. Овч. и видни “позитанци”, който кешят от пътищари и енергетици.

В същото време “Позитано”20 води битки за лидера. “Няма да подам оставка!”, заяви в предаването “Здравей, България” председателят на БСП Корнелия Нинова.

“С врачуване не се занимавам. Дали ще спечелим изборите – ще решат хората”, заяви Нинова в отговор на “прогнозата” на Сергей Станишев – “С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори”.

Сергей Станишев не “врачува”, не прави прогнози, той изпраща послание до Корнелия Нинова през медиите – “Ще работим, за да загубиш и тези избори!”.

Корнелия Нинова няма да подаде оставка и след загубата на изборите. Обаче няма да стане и премиер, Бойко Борисов ще спре “кранчетата” към клиентелата още преди парламентарния вот.

Бойко Борисов ще спре пътищари да разкешват, ще мотивира петролни “олигарси” да не “спонсорират” “Позитано”20.

В същото време бизнесът на Георги Гергов и останалите играчи срещу Корнелия Нинова ще процъфтява. Опозицията ще превзема структурите с Ресурс и ще работи за проекта на Мая Манолова.

И Сергей Станишев ще обяви пред репортери след вота с ехидна усмивка – “Нинова загуби и тези избори”.

Докато Нинова атакува Гергов и Станишев, Борисов открива заводи и гради магистрала “Хемус”, играейки ролята на държавник.

Бойко Борисов налива ресурс в “ехалето” и пълни сметките на топ бизнесмените през големи проекти и така печели изборите.

И разцепва БСП през Бизнеса – Гергов от една страна, Р. Овч. от друга, за да е сигурен, че “Позитано”20 ще загуби с голяма разлика.

Колко ще е голяма ще зависи и от неговия Жокер – Мая Манолова, която ще източва ляв вот от БСП. ББ планира 100 депутати за ГЕРБ срещу 55-60 за БСП.

Нинова може да му провали плана, само ако разкрие паричните потоци, схемите с банките, офшорките, петрола, строителството, пътищарите, търговията с оръжие и финансирането на ММ.

Това не може да стане без подкрепата на руските спецове – Корнелия Нинова има връзка с шефа на руското разузнаване Сергей Наришкин, президент избра с негова подкпрепа.

Той й осигурява логистика да мачка опозицията чрез ДС-генералитета, но това не стига, трябва й атака срещу ББ с “кремълското досие” за паричните потоци и офшорките.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар