Диян Парушев е новият зам. кмет на Провадия

Диян Парушев е новият зам. кмет на Провадия

ПРОВАТОН разбра, че кмета инж. Жоро Илчев е назначил първия си заместник и това е Диян Парушев. Той е поел поста си в петък, на 15-ти ноември.

Диян Парушев е дългогодишен управител и собственик на „ПРОТЕХ-ЗХМ“ ООД гр. Провадия, предприятие в северна промишлена зона. Служителите го определят като добър мениджър и страхотен ръководител. Бил е общински съветник от ГЕРБ мандат 2015-2019г. и познава работата и проблемите на администрацията. Общественик.

Както ви запознахме по-рано новият председател на Провадийския общински съвет Димо Димов свиква първото заседание на Общински съвет Провадия на 28.11.2019г.

То ще се проведе в зала 119 в Административната сграда на община Провадия.

Преди началото на заседанието освен общинския съветник Мехмед Илмазов Мехмедов – ГЕРБ и новоизбрания кмет на с. Бозвелийско Дамян Дамянов от ГЕРБ клетва ще положат още и десетия в листата на ГЕРБ Владислав Младенов  Паскалев, който влиза на мястото на зам. кмета Диян Парушев и Сечкин Халил Мехмед от ДПС, който влиза на мястото на Вилдан Амзова Хасанова.

ПРОВАТОН припомня, че още на 6-ти ноември оставка от общински съвет депозира д-р Иво Гочев от БСП, като на негово място влезе Силвия Миткова Боева – Радева, жена на Кирил Радев, който като доверен човек на бившия кмет Филев от малка строителна фирмичка се првърна във фирма с автопарк за над половин милион лева разположен изгодно в района на старото поделение до басейна.

Малко са вече хората като д-р Иво Гочев. Постъпката му да подаде оставка след като е дал дума е достойна за уважение! Няма ги вече тези хора!

ПРОВАТОН припомня, че Филчо Филев преди първи тур в тесен кръг е казал същото. Още повече че той е изцяло виновен за загубата на БСП тъй като на всички провадийци стана ясно, че се кандидатира от алчност за власт. Припомняме, че година по-рано за кандидат за кмет на БСП бе определен да бъде Анатоли Атанасов, който според анализатори имаше шанс да спечели изборите.

А сега Филчо Филев просто не може да повярва, че вече не е кмет!

Той просто се държи като някой на който са му взели „личната фирма“ и хората виждат това!

Той просто се държи като малко дете на което са му взели играчката!

Защото той просто е опериран от добродетели и най – вече от достойнство!

ОЧАКВАЙТЕ! Кой друг скандален заместник кмет е уволнен? Къде стоят по цял ден и тъжно пият кафета бившия кмет Филев, Анатоли – Кивито, най-червената кметица Димитричка Дичева, кмета на Петров дол Добромир Пенчев, зам. кметицата на община Провадия, която е до края на месец ноември, Милена Полизанова и човека който се вписва в тази компания, но все още от неудобство се вижда тайно с тях – Бисер Денев! Къде ще започнат работа Филчо и Анатоли-Кивито или дали няма нагло да се запишат на борсата? Как ще се държат в общински съвет? Колко по-ниско може да паднат от алчност и злоба?

Следете ни – обещава да става все по-интересно!

Подобни новини

1 Comment

  1. Няма значение
    22.11.2019 at 16:43 Отговори

    Кога да очакваме?

Вашият коментар