И скандалния зам. кмет Мухамедин Суфиян е освободен от длъжност

И скандалния зам. кмет Мухамедин Суфиян е освободен от длъжност

Мухамедин Мухидин Суфиян също е освободен от длъжността заместник кмет, която заемаше през осемте години управление на Филчо Филев – разбра ПРОВАТОН.

Официално кмета Жоро Илчев го е освободил от вторник, 19-ти ноември.

ПРОВАТОН припомня, че ако Анатоли Атанасов-Кивито беше дясната ръка на бившия вече кмет Филчо Филев, то Мухамедин Суфиян се водеше за неговата лява ръка!?!

Неговата основна и подла задача поставена от хитреца Филчо Филев беше Мухамедин Суфиян да разцепва ДПС, като притиска тяхни членове да гласуват за Филев. Основния натиск е бил чрез властта която има като зам. кмет, а по точно осигуряване на заетост… но насреща е искал безпрекусловна вярност и гласуване за БСП.

Най – големия скандал с който се свързва М. Суфиян е улицата която му направи Филчо. Припомняме Ви, че община Провадия т.е. провадийци, платиха близо 52 хил. лв. за трийсет метра, за да бъде изградена, разширена, асфалтирана, боядисана, сложени пътни знаци и обособен обръщач пред къщата на Мухамедин Суфиян (вижте линковете на нашите разследвания под статията).

Зам. кметуването му се свързваше и с един много притеснителен слух, който обиколи Провадия по време на визитата на съпругата на президента на Турция Ердоган, а по точно че Мухамедин Мухидин Суфиян е поел сериозни ангажименти към тогава силната АНТИБЪЛГАРСКА партия на Лютви Местан – ДОСТ.

Това е част от градските легенди, но не забравяйте, че каквото е казал ПРОВАТОН – все е вярно!

И всъщност така още един безработен се присъединява към групичката, която всеки ден пие кафета на заведението пред киното, жално гледат Бялата сграда и кроят пъклени планове за връщане в нея.

Ще видим какво са измислили на 28-ми, когато ще е първата редовна сесия на общинския съвет.

Следете ни – обещава да бъде интересно!

На началната снимка са основната част от “Групичката от кафето на киното”: най-вляво, правия е Филчо Филев, седналия до него, ограден в жълто е Мухамедин Суфиян, до него седналия в дясно е Анатоли Атанасов-Кивито, зад него наперената жена с бялото сако е Димитричка Дичева – скоро бивша кметица на Добрина, зад нея – човека който винаги гледа да се спотайва, да не е на преден план, скоро бившия кмет на Петров дол – Добромир Пенчев. Припомняме Ви, че към тази групичка близки на Филев и кроячи на планове влизат още Милена Полизанова (наскоро забелязана на кафето) и Бисер Денев, който е по-хитър и не се вижда все още явно с тях. Дали някога ще разберат, че оттук нататък Филчо може да ги дърпа само надолу!

ЧАСТ 1:АКО СЪСЕДА ТИ Е КМЕТ, УЛИЦАТА ТИ Е ОК. ЗАДЪНЕНА УЛИЦА ИЛИ МАГИСТРАЛА СТРОЯТ В ПРОВАДИЯ ИЛИ КОЛКО СТРУВА НА ПРОВАДИЙЦИ УЛ. „СУФИЯН”

ЧАСТ 2: АКО СЪСЕДА ТИ Е КМЕТ, УЛИЦАТА ТИ Е ОК. ЗАДЪНЕНА УЛИЦА ИЛИ МАГИСТРАЛА СТРОЯТ В ПРОВАДИЯ ИЛИ КОЛКО СТРУВА НА ПРОВАДИЙЦИ УЛ. „СУФИЯН”

ЧАСТ 3:АКО СЪСЕДА ТИ Е КМЕТ, УЛИЦАТА ТИ Е ОК. ЗАДЪНЕНА УЛИЦА ИЛИ МАГИСТРАЛА СТРОЯТ В ПРОВАДИЯ ИЛИ КОЛКО СТРУВА НА ПРОВАДИЙЦИ УЛ. „СУФИЯН”

ЧАСТ 4: АКО СЪСЕДА ТИ Е КМЕТ, УЛИЦАТА ТИ Е ОК. ЗАДЪНЕНА УЛИЦА ИЛИ МАГИСТРАЛА СТРОЯТ В ПРОВАДИЯ ИЛИ КОЛКО СТРУВА НА ПРОВАДИЙЦИ УЛ. „СУФИЯН”

КМЕТА ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЛИЦАТА ТУПИК С ОБРЪЩАЧ („УЛИЦА СУФИЯН”)

Подобни новини

Вашият коментар