ФК „Провадия“ изигра последния за сезона мач на собствен терен срещу Чернево

ФК „Провадия“ изигра последния за сезона мач на собствен терен срещу Чернево

Този уикенд на 24.11.2019г. – неделя ФК „Провадия“ изигра последния си домакински мач за сезона.

Срещата бе от последния кръг на “А” ОФГ за есенния сезон. Съперникът Чернoморец Чернево е лидер в шампионата и все още няма загуба. Поканата за срещата бе атрактивна, както и очакванията за футболната среща.

Срещата завърши 3:3, след изключително емоционални положения.

Чернoморец Чернево са гостували 3 пъти – на Девня (3:0), Вълчи дол (1:0) и Бяла (1:1). У дома си черневци имат 5 победи, вкл. над Белослав (1:0) и Брестак (2:1). Имат и равенство с Дългопол (1:1).

ПРОВАДИЯ не успя да победи, след като стигна до 3:3 срещу Черноморец от Чернево – коментираха  от ФК „Провадия“  – Срещата премина равностойно и всеки от отборите може да съжалява за пропуснатите две точки. През първата част гостите откриха, а минутка по-късно удариха греда. Нашите се върнаха в мача след като отбелязаха, а направиха и два пропуска, които наричаме 100% голови положения. След почивката бързо поведохме с 2:1, което явно ни успокои и черневци се възползваха като направиха обрат с два бързи гола – 2:3. Домакините натиснаха и стигнаха до равенството 3:3, а имахме шансове и за победа, но отново пропуски ни лишиха от 3-те точки. Това бе последната домакинска среща за сезона. Остава да се изиграе още един мач – гостуване на Бяла. Зимната пауза трябва да се използва от треньори и ръководители, за да може отборът да изглежда по различен начин през пролетта.

Малко преди края на първенството временното класиране изглежда така:

Припомняме, че драматично премина срещата между  ФК” Провадия” и ФК „Бозвелийско“ седмица по – рано. Тя завърши наравно, 2:2 при домакинство на  Бозвелийско. Още в началото Т.Апостолов /Провадия/ бе ударен с лакът в лицето и се наложи транспортирането му до болницата. Провадийци играха с желание и търсеха победата, но пропуснаха своите шансове в края на срещата, коментират от клуба.

 

Подобни новини

Вашият коментар