Анатоли Атанасов – Кивито поел временно БСП Провадия! Голям смях

Анатоли Атанасов – Кивито поел временно БСП Провадия! Голям смях

Няма по – голямо безгръбначно от индивид без мнение, алчен, злобен, лесно манипулируем, свит в себе си, винаги нервен, посивял (нямаме предвид косата), спаружен, без морал, без етика, казват им мижатурки, мекотели, вредители и т.н.

Не описваме никой, но ако някой се разпознае в такъв образ си е за него.

Има една мъдра приказка: Който сам си го направи, никой не може да му го направи!

Но да се върнем на БСП.

Веднага след втория тур на изборите бюрото на БСП (имайте предвид Филчо, Анатоли, Милена Драгнева, Димитричка Дичева и най- вероятно вторият верен войник на Филчо – Росица Пиринлиева т.е. най – тясното ръководство) се събрали и решили да направят някаква хитра рокада, която би трябвало да им донесе някакви ползи (за тях винаги това е било водещото).

А по – точно Милена Драгнева като слаба жена, която може би няма да може да се справи с новите силни играчи на ГЕРБ Провадия, отстъпвала поста си на председател на БСП Провадия на „силния мъж“ Анатоли Атанасов – Кивито, който видиш ли, ще представлява МЪЖКИ партията при евентуални преговори с другите формации.

Но не само това. Целите били няколко.

Първо това по – горе, което и да нямате чуство за хумор ще умрете от смях!

Второ. Анатоли Атанасов – Кивито щял да подготвя предстоящата отчетно изборна конференция, която ще е някъде през март, на която видите ли той пак щял да се кандидатира и искал да става председател на партията им.

Трето. Тези който ви изброихме по–горе са най – близките на Филчо, но и най – недолюбваните от началниците им от Варна, силния тандем Иван Иванов и Цонко Цонев – разбра ПРОВАТОН! Така, че ако те са решили да ги сменят, значи е въпрос на време.

И четвърто, и може би най – важното за Анатоли е (и вчера го показа), че човека си мисли, че като е временно изпълняващ функцията (ИФ) председател на БСП му се полага да е заместник председател на Общински съвет Провадия и да си добави 500 лв., и да не работи нормална работа, каквато работят всички провадийци. И по цял ден с другите безработни червени кметове, наместници, заместници, Филчо, и най-вече със стратега на групичката Бисер Денев (който е още там всъщност) да мислят планове как да се върнат някой ден в Общината.

Е да, ама не!

След изборите бил казал, че ще си почине до Нова година и след това ще започне работа.

Ние с голям интерес ще следим – КЪДЕ?

Да припомним на нашите читатели кой е Анатоли Атанасов – бившия зам. кмет на Провадия. Дали историята на града ще го запомни – едва ли!

Анатоли Атанасов – Кивито ли позволи мястото за отдих зад калето да се превърне в тоалетна

Гнилите плодове в Провадия – намигване към Анатоли Атанасов

АДФИ хвана Анатоли А. Кивито по стъпките на Филчо. Замесиха МВР и ДАНС. Част 1

Драстично пада доверието на Анатоли Атанасов – Кивито и Филчо Филев – който ще остане в историята на Провадия като кмета който не направи нищо за мандат и половина

Подобни новини

Вашият коментар