ФК “Камчиец” игра последната си среща за сезона благотворително за Теди

ФК “Камчиец” игра последната си среща за сезона благотворително за Теди

Тази неделя, 01.12.2019г., от 14:00ч. на стадиона в гр. Дългопол се изигра последната футболна среща за сезона и годината, между отборите на ФК”Камчиец-1945″ мъже и първия във временното класиране отбора на “Ботев ” Брестак.

Футболната среща се игра благотворително, в подкрепа на Теодора, която се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. На стадиона бе поставена също кутия за дарения.

„Надяваме се всички заедно, за пореден път да сътворим добро!“ – бе мотото на ФК”Камчиец-1945″ по време на футболния мач.

Теодора Жечева Жечева е на 32 години от град Дългопол, омъжена, със син на 10 години. Още на 7 години претърпява операция за везико – уретрален рефлукс, след което състоянието й се усложнява, преминавайки в бъбречна недостатъчност, с която отчаяно се бори от дълги години. Вече четвърта година е на хрониохемодиализа, която е три пъти седмично по четири часа, след което винаги състоянието й е влошено. За да се подобри, е нужна спешна бъбречна трансплантация, която в България не може да бъде осъществена. Семейството й е принудено да търси помощ в чужбина. То се обръща към Университетска болница „Коч“ в Турция, където е възможно да се направи такава трансплантация. Намерен е донор. Екипът на болницата предлага оферта 25 000 щатски долара ( около 45 000 лева ), но тази сума е непосилна за близките й.

Събраната сума от 492,08 лв. от ФК “Камчиец” по време на състоялата се футболна среща е внесена по сметката на Теодора – съобщават от футболния клуб.

Със същото платежно е внесена и сума от 52,27 лв от обект “При Камелия”-с. Цонево.

БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

ПУБЛИКУВАМЕ ПРИЗИВА НА БЛИЗКИ НА ТЕДИ И БАНКОВАТА СМЕТКА НА ТЕДИ:

„Искаме отново щастливи сълзи да греят в очите на Теди, отново да прегръща детенцето си с вярата, че животът е пред нея, изпълнен с много прекрасни и вълнуващи моменти, споделени с близките й и приятелите й! Нужна ни е! МНОГО !!! Нека не й позволяваме да губи вяра в живота и в добрите хора! Нека бъдем сплотени и заедно в името на една благородна и свята кауза – каузата, наречена ЖИВОТ !!!

БАНКОВА СМЕТКА ПО КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ:

IBAN: BG31STSA93000026514191

BIC STSABGSF

Титуляр по сметката Теодора Жечева Жечева

Подобни новини

Вашият коментар