Общинският съветник Хюсни Адем и директори сред гостите на семинара на ПГСС „Земя“ Провадия – снимки

Общинският съветник Хюсни Адем и директори сред гостите на семинара на ПГСС „Земя“ Провадия – снимки

От 01.11.2019 година в ПГСС „Земя“ Провадия, със срок от 10 месеца, започнаха дейности по проект „100 ВЪПРОСА И ОТГОВОРА“, по Конкурсна процедура 33.18-2019. В тази връзка на 5 Ноември бе организиран семинар.

Сред гостите на Семинара бе общинския съветник от Общински съвет Провадия – Хюсни Адем.

Също директори и представители на други училища от община Провадия.

Интерес към семинара проявиха много ученици и родители.

„Още веднъж благодаря за подкрепата, която получихме от колеги, родители, ученици и приятели!“ –  са думите на директор Станкова в социалните мрежи, отправени към присъстващите на семинара.

По проекта вече е направен подбор на 50 ученика за включване в групите.

Заниманията в трите обособени групи са насочени към успешна социализация на младите хора и превръщане на културното многообразие в източник за взаимно опознаване и духовно развитие.

Включените ученици ще участват и в група за музика и танци, като повишават културата и знанията си в разнообразна мултикултурна среда.

И други интересни занимания предстоят в ПГСС „Земя“ Провадия. През тази седмица (9-13 Декември) училището се включва в инициативата „Национална седмица на четенето“. Сред предвидените дейности са изработване на табло с любими цитати от книги и популяризиране на електронната платформа „Книговище“.

Свързана статия:

Семинар в ПГСС ЗЕМЯ по проект „100 въпроса и отговора“ /покана/

Подобни новини

Вашият коментар