Проф. Константинов: Наследникът на Димов ще си сложи главата в торбата

Проф. Константинов: Наследникът на Димов ще си сложи главата в торбата

Ако тръгнат да падат глави – то те ще са доста и няма да са само сред управляващите, категоричен е той

За съжаление. Ще бъдат направени опити да бъде източена и малкото вода в язовирите. Трябва да се прекрати използването на водата им за всякакви други нужди, освен за битови. Предприятията да бъдат така добри да си направят сондажи. Подземните води са 50 пъти повече от тази, които е на повърхността.

Това заяви в ефира на БНТ анализаторът проф. Михаил Константинов по повод водния апокалипсис в Перник и ареста на вече бившият министър Нено Димов.

“Историята с режима на водата се повтаря, защото човешката глупост е безкрайна. Една оставка няма да реши проблема. Борисов трябва да вземе специалисти във всяко министерство и да разкара калинките и калинчовците. Не знам кой трябва да бъде следващият министър на околната среда и водите, но трябва да бъде готов да си сложи главата в торбата”, смята Константинов.

По думите му опозицията и властта се уплашиха. “Ако тръгнат да падат глави – то те ще са доста и няма да са само сред управляващите”, категоричен е анализаторът.

Запитан дали Нено Димов е изкупителна жертва, той заяви, че не може да коментира течащо производство и се надява да излезе цялата истина и да си вземем поука. “Все се надявам, че българинът има някакъв остатъчен разум и инстинкт за оцеляване. Когато има национална криза – правителството и опозицията трябва да се обединя. Ние в момента воюваме за оцеляването си и трябва да се отложи късането на политически глави. Без работа може, но без въздух и вода – не. Да не заплашват така от “Стомана”, че ще пуснат в неплатен отпуск работниците си, защото както се казва – ако се търсим, ще се намери”, категоричен бе той.

Подобни новини

Вашият коментар