“Бунтаря” Костадин Костадинов с тузарски имот край варненското езеро

“Бунтаря” Костадин Костадинов с тузарски имот край варненското езеро

Бунтаря” Костадин Костадинов, който все защитава онеправданите и показва колко скромно живее е закупил скъп тузарски имот до варненското езеро

По всичко личи, че бедният народен човечец Костя Копейкин се е сдобил с къща-близнак (маркираната в синьо на схемата) в затворен тузарски комплекс на брега на Варненското езеро, установи проучване на „Девня – древна и модерна“. То показа още, че Коцето е броило 100 000 евро само за сградата във вилната зона на село Константиново, която местните наричат Маймун дере. Особено любопитен става въпросът кой държи другия близнак на къщата и това отстрани басейн ли е? Явно да.

Иначе документът за собственост все още не е вписан в кадастъра, където сградата продължава да се води на Невяна Руменова Иванова. Справка в имотния регистър обаче показва, че тя е продадена на 10 декември м.г. на лицето Костадин Тодоров Костадинов срещу „скромната“ сума от над 215 хил. лева, които най-вероятно са спестени от закуски.

Както вече информирахме, вилата е двуетажна, с веранда, и се разпростира на площ от 82 кв. м. Справка в сайтовете на агенциите за недвижими имоти откри оферта за имот, идентичен с този на новодомеца Копейкин, който вече е продаден.

От описанието става ясно, че това е кокетна двуетажна къща в близост до град Варна. Спокойно място, панорама към града, добър достъп. Състои се от дневна с кухня, баня с тоалет на първия етаж, две спални, санитарен възел, тераса на втория етаж. Добре уреден двор с площ от 750 кв.м., басейн в двора, барбекю зона.

СГРАДА: Двуетажна жилищна сграда

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Вилна зона “Лазур”

ПРЕДИМСТВА: панорама към Варна, добре уреден двор, басейн, нова сграда

• Отправка: https://m.address.bg/bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B1%D0%B0/%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-308703.html?fbclid=IwAR3u97y5WE3cFdEVYsxvvhU5berE0FvbwTlfCi4tKP4UyyJfwvepG8gbBbk

Текст източник: Девня – древна и съвременна

Заглавието е на ПРОВАТОН

Подобни новини

Вашият коментар