Службите на САЩ подслушват “вражеските посолства”. ЦРУ и АНС разработват “руските шпиони” и властта в София

Службите на САЩ подслушват “вражеските посолства”. ЦРУ и АНС разработват “руските шпиони” и властта в София

Агенцията за национална сигурност (АНС) и Централното разузнавателно управление (ЦРУ) за радио и електронно наблюдение (Special Collection Service – SCS) разполагат със свои бази в София след изграждането на новата сграда на посолството на САЩ.

Целият последен етаж на средния и най-висок корпус на американското посолство е без прозорци, но съдържа специфични панели, които според британския разследващ журналист Дънкан Кембъл, са създадени, за да скрият устройствата за събиране на информация.

Резидентурите на ЦРУ и АНС подслушват “вражеските посолства” и разработват “руските шпиони” чрез базите си в амбасадата и “опорните пунктове” в нашите служби.

“Руснаците на практика не могат да работят от легални позиции в София, американците са ги накрили изцяло”, твърди източник от ДАНС.

В същото време ЦРУ и АНС работят и по властта в София. АНС ще подслушва телефона на Ангела Меркел, а ще “пропусне” Бойко Борисов?!

Няма как да стане това. АНС и ЦРУ работят чрез своите резидентури и чрез “опорните си пунктове” в нашите служби по властта в София.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар