Със съдействие на Община Суворово, адвокат ще предоставя безплатни консултации на жители на общината

Със съдействие на Община Суворово, адвокат ще предоставя безплатни консултации на жители на общината

От този месец, вече всяка първа и трета събота, адвокат ще предоставя безплатна юридическа помощ на гражданите на община Суворово.

Начинанието става възможно след помощта на общината. Безплатната консултация ще се предоставя на всеки, който се е записал предварително на телефон 089 548 38 63.

На телефона отговаря служител от общинска администрация Мария Плугчиева. Служителката не е компетентна да дава юридически съвети, така че гражданите не трябва да искат безплатната юридическа консултация да им бъде предоставяна по телефона, а трябва да си запишат ден и час за среща с осигурения адвокат.

Адвокатът, който ще предоставя консултациите е адв. Ангел Ангелов.

Консултациите ще се провеждат на І етаж в зала №1 в сградата на общината, след предварително записване на тел. 0895/48 38 63.

Сигурно е, че към услугата ще се прояви голям интерес с оглед на това, че част от жителите на общината са социално слаби и нямат възможност да заплатят на адвокат, за да намерят решение на своите въпроси.

Нуждаещия се от безплатна правна консултация, записал се на телефона и фигуриращ в списъка за прием от адвоката, няма да заплати абсолютно нищо.

Ще могат да се провежда всякакви консултации свързани с: гражданско правни, наказателно правни и вещно правни, наследствени, семейно правни  въпроси. Също така случаи свързани с молби до институции и доста други правни казуси.

Кмета на Община Суворово Данаил Йорданов, в тази връзка, отправи следното съобщение:

„Скъпи съграждани, много се радвам да ви съобщя, че осигурихме възможност всеки, които има нужда, да получи безплатна юридическа консултация. Адвокатът Ангел Ангелов ще отговаря на вашите въпроси всяка събота от първата и третата седмица на съответния месец в зала 1 в сградата на Община Суворово.

Условието да получите необходимата ви правна консултация е да се запишете предварително на телефон 089 548 38 63 /Мария Плугчиева, служител на Община Суворово/.“

Подобни новини

Вашият коментар