ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК КОЦЕТО ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК КОЦЕТО ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

На 15.01.2020 АФЕРА публикува своето разследване:
КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!

Същият ден на 15.01.2020 г. веднага след публикацията имаше реакция от продавачката на имота Невяна, подписала се като „Невяна Филевс“ коментира /правописа и – запазен!/:

„Аз съм онази Невяна от статията и Ви пиша за да потвърдя факта, че съм собственик на Медийна компания, закупена от Моника Гуцанова, която не функционира като такава почти 10 години. И през декември 2019г. съм продала собствения си имот, апропо закупен с кредит от Костадин Костадинов, които не познавах лично преди сделката. Не виждам връзка между двете неща и смятам, че г-жа Томова просто е сърдита на г-н Костадинов, че не си плаща на сайта. Поздрави!“

АФЕРА зададе куп въпроси на продавачката на имота Невяна, но отговори не последваха.

Това, което последва, като реакция от страна на „Коцето“ е, че започна да се обяснява пред медиите, как бил теглил кредит и видите ли години наред щял да изплаща този имот.

Да, обаче на по-ранен етап на 15.10.2019 г. точно по време на предизборната кампания, съпругата на Костадин Костадинов, Велина Денчева Костадинова, купува имот от фирма „МАЙТ“ ЕООД на стойност 67 200 лв.

Имотът се намира на ул. „Младежка“ № 48, в ж.к. Младост гр. Варна с квадратура 57 кв.м. и подземен паркинг № 8 в сградата.

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

След приключване на предизборната кампания (на 10.12.2019 г.) Костадин Костадинов също се сдобива с къща в тузарски комплекс на брега на варненското езеро в с. Константиново, на стойност 100 000 евро.

По време на местните избори той бе кандидат кмет за Варна, а Борислав Гуцанов /БСП/ го подкрепяше яростно.

Следващото, което последва е, че съпругата му Велина Денчева Костадинова, преди една седмица на 31.01.2020 г. предприема действия за прехвърляне на фирмата си „Персика“ ООД на лицето Стефан Андреев Соколов.

Фирмата на Велина Денчева Костадинова е с адрес, гр. Варна, р-н Одесос, ул. „Васил Априлов“, 17, ет.3, ап.6.

Дейността на фирмата е: „Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационни програми и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, битови услуги, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговия с хранителни стоки, стоки за бита, алкохол и цигари, производство и реализация на селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, пристанищна и претоварна дейност и услуги, обработка на всички видове товари, както и всяка друга, разрешена от закона дейност“.

Възниква въпроса, защо точно в този момент и толкова на бързо тази фирма се прехвърля на друго лице?

И сега следва нещо интересно:

През 2018 г. Костадин Костадинов подава декларация пред КПКОНПИ с Входящ номер Г1665/08.06.2018 г., за придобитото имущество, получените доходи, дадени обезпечения и направените разходи по чл. 37 от ЗПКОНПИ през предходната календарна година от

01.01 – 31.12.2017 г.
https://register.caciaf.bg/2018/CEE7092D-F32E-405A-B381-FBE7CFB9622191945.xml

В тази декларация е декларирал, че притежава лек автомобил Форд Мондео с цена на придобиване 36 577 лв. и година на придобиване, забележете 2017 г., а правното основание е покупко-продажба. Произход на средствата – заплата.

Декларирал е, че годишната му данъчна основа от трудови доходи е 15 038 лв. и други средства от стопанска дейност – 10 471лв. Т.е. общо средствата са в размер на 25 509 лв. А за колата е платил 36 577 лв. Няма информация в декларацията да е теглил заем.

Да, обаче тази кола (Форд Мондео с рег. № В4429НН) Костадин Костадинов съгласно чл. 54 от ЗМДТ е декларирал пред община Варна на 17.01.2019 г. с входящ № на декларацията 5305003135/17.01.2019 г. В декларацията информацията за тази кола е, че е произведена през 2019 г.

Много интересни и смущаващи са тези факти.

АФЕРА задава следните въпроси:

1. Коя от двете подадени декларации касаещи колата марка Форд Мондео е с вярна информация?
2. Ако колата е придобита през 2017 г. (както е написано в декларацията пред КПКОНПИ), защо същата се декларира пред община Варна пред 2019 г. т.е. две години по-късно?
3. Ако информацията пред КПКОНПИ е вярна, това означава ли, че близо две години Костадин Костадинов е укривал тази информация и не е подал декларация пред Община Варна съгласно чл. 54 от ЗМДТ?
4. Това означава ли, че две години не е плащал данъци за придобитото превозно средство?
5.Ще извърши ли проверка КПКОНПИ и Община Варна за подадените декларации на Костадин Костадинов за придобития автомобил марка Форд Мондео с рег. № В4429НН, собственост на Костадин Костадинов, в действителност коя година е придобит автомобила и коя година е произведен 2017 г. или 2019 г.?
6. От коя година е започнал да плаща данъци за автомобила?

От дни наред определени сайтове апликират Костадин Костадинов към президента Румен Радев, внушавайки, че „Коцето“ е изпълнителят на „преврат“ чрез протестите, които води срещу правителството.

Изкуственото „залепяне“ на Коцето към президента Радев, както и КОНТРОЛИРАНОТО АКТИВИРАНЕ НА „КОЦЕТО“ НЕ Е СЛУЧАЙНО!

Целта е да бъде омаскарен ресурса, който съсредоточава президента Радев, като опозиция на Властта, която управлява в момента.

Не президентът Радев стои зад „Коцето“ и го активира!

Другаде е „заровено кучето“!

Във Варна „Коцето“ е достатъчно известен с повратливите си лупинги.

Именно „Коцето“ бе употребен последно от Борислав Гуцанов /БСП/ на последните местни избори, по времето на които Гуцанов водеше люта битка с Корнелия Нинова и „Коцето“ му трябваше за в тази негова битка за вътрешно – партийни интереси.

Кой знае защо точно след изборите „Коцето“ изведнъж забогатя, чрез … „кредит“ и си купи жилище от … човек на Гуцанов!

Сега ситуацията е малко по-различна – Борислав Гуцанов е вече на страната на … Корнелия Нинова в БСП! И „Коцето“ пак е необходимото „копче“, което се задейства, когато трябва.

АФЕРА от дълго време проследява пък как самата Корнелия Нинова непрекъснато, като кърлеж, се вкопчва в рейтинга на Румен Радев и в определени ситуации буквално го торпилира с УЖ „подкрепата си“.

След изявлението на Румен Радев, че сваля доверието си от правителството, моментално ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЕ АКТИВИРАН „КОЦЕТО“ в полза на БСП, която е с трагичен рейтинг като „опозиция“ и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ЗАЛЕПЯ ДО РАДЕВ за да пие от одобрението му. Но, всъщност, го дави.

Защото ако Румен Радев има шанс, то той е в НОВ, РАЗЛИЧЕН ПРОЕКТ ОТ СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ „БСП -ГЕРБ“.

Така че, внимавайте с въпросното „Коце“.

Пак ви връткат!

Afera.bg

ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!

https://register.caciaf.bg/2018/CEE7092D-F32E-405A-B381-FBE7CFB9622191945.xml

Подобни новини

Вашият коментар