Приключи ерата на гуруто на бившия кмет Филчо Филев

Приключи ерата на гуруто на бившия кмет Филчо Филев

Без съмнение един от най – потайните и дълготрайни образи в живота на община Провадия е този на бившия директор на „Слънчеви лъчи“ Марин Пенчев.

Хората ще го запомнят като човека в сянка. Човека който много, много не говори. Стратега на групичката им, който за съжаление повече взема отколкото дава, и като човека който създаде, напътстваше и протектираше Филчо Филев, чрез Социалдемократите на Александър Камов (тогава коалиционнен партньор на БСП), от 32 годишен младеж да стане (не)успешен политически проект за Провадия.

ПРОВАТОН разбра, че последния договор на Марин Пенчев, като ръководител на проекта за ОДК е приключил на 31-ви януари и не е назначен на друг.

Така се слага край на една ера от около 23-24 години, която неимоверно, но сигурно забави развитието на Проваадия!

Припомняме ви нашия коментар за Марин Пенчев и Филчо Филев от 2017-та година:

ФИЛГЕЙТ в Провадия – приказка с (не)очакван край

Очаквайте скоро новото ни разследване за семейство Радеви. В какви схеми са замесени и как ще отреагира Прокуратурата? Ще намери ли подходяща работа Филчо Филев и на бившия кмет на Петров дол Добромир Пенчев, бившия кмет на Добрина Димитричка Дичева, бившия кмет на Бозвелийско Живко Панев, а скоро може и на Росица Пиринлиева? Както уреди Анантоли Атанасов – Кивито на длъжност техническо лице на обект в община Аксаково. 

Подобни новини

Вашият коментар