СОК Камчия: Задълженията ще бъдат напълно погасени до края на юни 2020г.

СОК Камчия: Задълженията ще бъдат напълно погасени до края на юни 2020г.

На 11 февруари 2020г., в комплекс „Камчия“ се състоя двустранна българо – руска работна среща свързана с продължаване на сътрудничеството и по – нататъшното развитие на комплекса, съобщават за Moreto.net.

На срещата присъстваха заместник-председателят на Съвета на директорите на СОК „Камчия“ ЕАД – Сергей Ладочкин, кметът на Община Аврен – Емануил Младенов Манолов и изпълнителният директор на СОК „Камчия“ ЕАД – Николай Недялков.

По време на преговорите бяха обсъдени финансово-икономическите отношения между комплекс „Камчия“ и Общината, които са особено важни на прага на новия туристически сезон и в частност, процедурите по изпълнение на финансови задължения от комплекса към Община Аврен.

„Още през декември 2019г. между ръководството на СОК „Камчия“ ЕАД и администрацията на Община Аврен бе съставен график за изпълнение на данъчните задължения, които ще бъдат напълно погасени до края на юни 2020г. Документът е утвърден и подписан от Общинския съвет на Община Аврен и първите две плащания вече са извършени в съответствие с погасителния план“, съобщи изпълнителният директор на СОК „Камчия“ ЕАД – Николай Недялков.

Основна тема на работната среща бе и по-нататъшното развитие на „Камчия“, което ще създаде допълнителни работни места за жителите на Община Аврен.

Подобни новини

Вашият коментар