Ветераните от футболен клуб „Суворово“ организират клубна среща

Ветераните от футболен клуб „Суворово“ организират клубна среща

Традиционна среща на футболистите – ветерани от ФК “Суворово” ще се проведе на 29.02.2020г. Тя ще се проведе на два етапа, които от отбора са определили като Първо и Второ полувреме.

Старта на Първото полувреме е 16.00ч. на стадион “Суворово”

/снимката е от срещата на ветераните през 2016г./

Сред ветераните от клуба е и настоящият кмет на Община Суворово – Данаил Йорданов.

Забавлението замислено като Второ полувреме ще започне в 18.30ч. в механа “Престиж”.

ФК „Суворово“ е български футболен отбор от едноименния град Суворово. Състезава се в Североизточната група на Трета аматьорска футболна лига. В сезон 2018/19 отбора е финалист за Купата на Аматьорската футболна лига.

Тогава Балкан (Ботевград) печели купата на Аматьорската лига, след като побеждава с 3:1 във финала Суворово на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Балкан открива от дузпа, а в 50-ата минута Михалев изравнява за тима от Североизточна Трета лига. Минути по-късно тимът от Ботевград отново повежда с дузпа, а в последните минути реализира и трето попадение.

„Никакви дузпи за тях. Разочаровани сме от решенията на съдията Георги Давидов, който свири в Първа лига”, заявява изпълнителният директор на Суворово Гавраил Гавраилов. Треньорите Мартин Христов и Живко Бояджиев допълват, че са доволни от футбола, който са показали футболистите на терена.

Един от ветераните на ФК Суворово ще липсва на срещата – Слави. Той напусна този свят през януари тази година, но името му завинаги ще остане в редиците на ФК Суворово.

Успехите на клуба и в този сезон продължават.

Контролна среща на юноши мл. възраст на 22 февруари завърши с победа на клуба над добричлии. Срещата бе проведена на стадион Суворово.

ФК”Суворово” – ФК”Добруджа”/Добрич/ 2-1

Контролната среща на юноши мл. възраст на 19 –ти този месец на собствен терен завърши с два гола преднина пред отбора на Шумен.

ФК”Суворово”-ФК”Шумен 2007″ 5-3

Деца и юноши

Предстоящите контролни срещи при деца и юноши са:

На 29.02.2020г. стадион Суворово от 10.00ч. ФК”Суворово”/юноши/ – ФК”Бранище”/Добрич-мъже/

На 01.03.2020г стадион Суворово от 10.00ч ФК”Суворово” – МФК”Тича”/Варна/ – деца

Подобни новини

Вашият коментар