Кой разреши да изчезне плажът на варненското езеро? (снимки, видео)

Кой разреши да изчезне плажът на варненското езеро? (снимки, видео)

За всичко ли трябва да се уведомява главния прокурор Иван Гешев?

Всеки бряг и плаж са изключителна държавна собственост. Но това не е спряло някои хора да строят на брега на варненското езеро най безцеремонно.

Става въпрос за пясъчната ивица на село Казашко. Достъпът на хората да преминават свободно по брега на езерото е безцеремонно отрязан. Плажът е изчезнал и се е появил частен кей с мост. Бетон и отходни тръби.

Въпросът е кой е издал разрешенията, ако има такива? И в двата случая незабавно трябва да се върне пясъчната ивица на езерото.

За всичко ли трябва да се уведомява главния прокурор Иван Гешев? Така или иначе Министерството на екологията му е любима тема. Бившият министър все още е в ареста с повдигнати обвинения. Шефката на Басейнова дирекция Пловдив е с повдигнати обвинения.

Какво ли ще излезе и във варненското подразделение на Басейнова дирекция, ако не се самосезират и не поправят допуснатите нарушения. И отново докато той не се намеси, явно няма да разберем?!

Иван Гешев вече влезе в ролята на новия “народен герой”.

Скъпи приятели ! Вижте това видео и кажете това нормално ли е ? Нормално ли е да се отрязва свободното преминаване на хората през брега на варненското езеро ? Да се заличава плаж и да се унищожава природа !!! Село Казашко, общ. Варна.Споделяйте за да го видят повече хора.

Публикувахте от Cvetan Atanasov в Неделя, 1 март 2020 г.

Подобни новини

Вашият коментар