Вписаха Любо Ганев за президент на волейбола

Вписаха Любо Ганев за президент на волейбола

Любомир Ганев вече официално е президент на Българската федерация по волейбол. Агенцията по вписванията узакони в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ промените, които прие Общото събрание миналия петък.

Ганев беше избран единодушно за президент, след като друг кандидат не се яви като негов противник. В търговския регистър е вписан и целият Управителен съвет.

Най-належащото и важно решение, което Ганев трябва да вземе, е за бъдещето на националните първенства за мъже и жени, които са прекратени поради пандемията.

Провеждането на волейболни двубои бяха преустановени още в Румъния и Словения. Това позволи на българския национал Красимир Георгиев да спечели златен дубъл с тима си „Аркада“ (Галац). Те бяха лидери и станаха шампиони, а през октомври вдигнаха и Суперкупата на страната.

Първенството на Словения пък бе прекратено след края на редовния сезон, а за шампион бе обявен лидерът в класиране АХ „Волей“ (Любляна). Боян Йорданов и неговият „Калцит Волей“ (Каммник) бяха обявени за вицешампиони.

Така волейбол продължава да се играе само в Русия, но плейофите ще се проведат при затворени врати, реши местната федерация.

Подобни новини

Вашият коментар