Борислав Гуцанов онагля! Пак се взе за безсмъртен и отказа да спазва карантината!

Борислав Гуцанов онагля! Пак се взе за безсмъртен и отказа да спазва карантината!

Червени номенклатурчици продължават демонстративно да газят правилата на извънредното положение

Явно останал впечатлен от безотговорното поведение на бленуващия за нов Народен съд Валери Жаблянов, който най-безцеремонно шества из Народното събрание без предпазна маска, редом до него се нареди и шефът на БСП във Варна Борислав Гуцанов, пише ПИК.

В най-черния ден от началото на битката с коронавируса у нас – 28 март, когато живота си от коварния вирус загубиха четири човека, Гуцанов, заедно със своето семейство, най-демонстративно си направи разходка из алеите и парковете на курортния комплект „Златни пясъци“.

Наред с потъпкването на разпоредбите на Националния щаб да не се излиза без належаща причина, семейство Гуцанови не са снадбеди и със защитни маски и ръкавици.

По същото време във Варна дръзнали да се разхождат из Морската градина граждани биваха санкционирани с глоби от по 5000 лв.

„Ще бъде ли санкциониран Борислав Гуцанов, ще бъдат ли санкционирани и членовете на неговото семейство, за демонстративната им разходка?“, питат се възмутените свидетели на семейната червена разходка.

Nbox

Подобни новини

Вашият коментар