ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ В ДЕВНЯ ПРИВЛЕЧЕ НОВИ СПОНСОРИ

ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ В ДЕВНЯ ПРИВЛЕЧЕ НОВИ СПОНСОРИ

На Велики четвъртък, когато православният свят възпоменава Тайната вечеря, кампанията за снабдяване с хранителни продукти в Девня е към своя финал, отчете кметът Свилен Шитов. Раздаването на пакетите се осъществява от общинския доброволчески отряд, както и от служители на администрацията, сред които и градоуправникът, и председателят на Общинския съвет Владимир Ненков. Кампанията трябва да приключи утре, Разпети петък, и обхваща всички домакинства на територията на общината.

Кметът благодари на фирмите и организациите, които откликнаха на поканата му за присъединяване към инициативата. Новите дарители са „Ойл Танкинг България“, „Девня Транс Ойл“, „Еко Сейф“, „Сис Билд“ и ЗК „Съединение“.

„Вярвам, че в този толкова труден за всички ни момент любовта и състраданието са основните добродетели, които ще ни помогнат да се справим с изпитанията – не поотделно, а заедно. Желая Ви светъл Великденски празник, мир и любов в домовете Ви, здраве, радост и вяра в бъднините“, пожела на девненци кметът Свилен Шитов.

Припомняме, че за целите на кампанията кметът, заместник-кметът и секретарят на общинската администрация, както и 12 съветници дариха безвъзмездно своите трудови възнаграждения за месец Март.

Сред първите, подкрепили инициативата на кмета, бяха индустриалните гиганти „Солвей соди“ и „Агрополихим“, Пристанище „Варна запад“, „Пластхим-Т“, БКС, „Пътстрой“, „Строй-спед“, „Солей 06“, „НБС Инженеринг“, „Друм груп“, както и общинските структури на партиите ГЕРБ и БСП.

Подобни новини

Вашият коментар