Честит рожден ден на Детска градина “Щастливо детство” град Белослав

Честит рожден ден на Детска градина “Щастливо детство” град Белослав

Детска градина “Щастливо детство” град Белослав е общинска детска градина, открита на 28.04.1978 година.

За над 40 години съществуване, детското заведение е възпитало и отгледало стотици деца. Някои от порасналите възпитаници на “Щастливо детство” вече са родители на сегашните малчугани в градината, други са напуснали Белослав, но вярваме, че всички таят прекрасни спомени  от нея.

За тези 42 години, за първи път от основаването си, рожденият ден на детското заведение ще бъде отбелязан без детска глъч по коридорите. За първи път, в условията на пандемия.

Чудихме се: Как да честитим?

И, очевидно, най – добрата честитка ще бъде отново от детските ръчички на възпитаниците на Детска градина “Щастливо детство”, които преди време приеха предизвикателството на надеждата и ни подариха НАДЕЖДА. След обявяването на извънредното положение г-жа Каракашева, отправи предизвикателство към възпитаниците на детската градина:

„Ето Ви още едно предизвикателство. Нека всеки да нарисува такава рисунка и да я постне……колкото повече, толкова по-силна ще бъде надеждата и силата ни да се справим!

С обич …..г-жа Каракашева!“

/снимката под поста на г-жа Каракашева/

И така заваляха рисунките, даряващи ни надежда, сплотяващи ни, държани от ръчичките на най – малките от обществото ни.

Малчуганите са ги рисували с огромно желание и са изпратили своето послание към Света.

А ние ще имаме възможност да представим само някои от картините /без лицата на малките художници по етични съображения/

Ето и посланието на Валито

…и на Дамян от група „Калинка“

Честит рожден ден на Детска градина “Щастливо детство” град Белослав! Поздравления на всички бивши и настоящи служители в градината, на всички бивши и настоящи възпитаници и на всички, които по някакъв начин се чувстват обвързани с Детска градина “Щастливо детство” град Белослав!

От ПРОВАТОН

Подобни новини

Вашият коментар