Генадий Атанасов – аут от ДКС Варна (част II)

Генадий Атанасов – аут от ДКС Варна (част II)

Както ви запознахме в първа част от нашето разследване общинският съветник от МК СВОБОДА Генадий Атанасов вече не е в борда на директорите на Двореца на културата и спорта Варна. От 30-ти април е вписана промяната в Търговски регистър.

По последна информация до една седмица ще има още едно дело образувано във Върховен административен съд срещу спорното решение на ОИК Варна за отстраняването на Генадий Атанасов от Общински съвет Варна, на което осем члена на изборната комисия гласуваха аргументирано за отстраняването му.

Според наши, добре осведомени източници, силни играчи са разочаровани и вече не харесват “човечето с характер на селски тарикат” и по скоро проявяват търпимост в негово присъствие, заради етикета.

“Ще бъде интересен мандат с неочакван край. Генадий е параноичен, държи се като егоцентрик, има склонност да се сравнява с големите играчи и става смешен, като по този начин ги обижда, все едно се подиграва с тях и си създава силни врагове” – продължават с коментарите.

Превърнал се е в “немил, недраг” и е останало само поносимостта.

Докъде ще стигне кариерата на човека от квартала, в който вече не е желан – ще видим?

На началната снимка е с най-близкия му приятел, рецидивиста Румен Широков лежал четири пъти в затвора, като последните три са свързани с наркотици. 

Вижте част I тук:

Генадий Атанасов – аут от ДКС Варна

Подобни новини

Вашият коментар