5 знака, че тя иска флирт, а не сериозна връзка

5 знака, че тя иска флирт, а не сериозна връзка

Не всички жени се интересуват от дългосрочен ангажимент

По принцип мъжете са тези, които по-трудно се ангажират с дългосрочни отношения, тъй като държат много повече на своята независимост. В съвременния свят обаче, все повече жени се притесняват да се въвличат в сериозни връзки, които променят рутината на живота им.

Ако вие сте мъж, който си търси партньорка в живота и сте уморен от мимолетни забежки, то трябва да гледате внимателно.

Ето и 5 знака, че жената, която ухажвате се интересува само от флирт, а не от нещо по-задълбочено:

1. Тя скъсява дистанцията още от самото начало

Ако една жена ви изглежда твърде лесна от самото начало, вероятно тя и не се опитва да ви спечели в дългосрочен план. Може би тя се интересува от вас само в сексуален смисъл. Ако ви гледа многозначително, докосва ви и ви дава сигнали за това, че иска интимна близост и то скоро след като сте се запознали, тя определено не се цели в романтична връзка. Палавата ви нова позната просто ви харесва визуално и се надява да се отдадете на чара ѝ по-бързо.

2. Тя се държи дръпнато

Ако след вашите сексуални закачки, тази дама започне да се държи дръпнато с вас и не показва никакви признаци на желание за романтика или демонстрация на привързаност, то тя няма намерение отношенията ви да прерастват във връзка. Явно тя е имала нужда само от физическа близост, тъй като е усетила силно сексуално влечение към вас.

3. Тя вмъква темата „секс“ доста често в разговорите си с вас

Ако тази жена ви пуска мръсни шеги, разпитва ви за сексуалния ви живот, или за вашите сексуални фантазии, тя определено иска да се забавлява с вас между чаршафите, но едва ли очаква нещо повече.

4. Тя ви кани на гости в дома си, но не излиза с вас на срещи

Ако все още не сте разпознали знаците, които тази жена ви дава и все още се надявате на сериозна връзка с нея, то забележете къде иска да се вижда с вас. Ако тя предпочита да се виждате само в нейния или вашия дом, но отказва да излиза с вас по срещи, то тя не иска да се появява в обществото с вас, афиширайки отношенията ви. Явно тя не иска да си мислите, че ви смята за свое гадже.

5. Тя не е заинтересувана да води смислени разговори с вас

Ако тази жена общува с вас на елементарно ниво и само, когато е в настроение за забава, явно тя не се старае да ви опознае. Ако разговорите ви се въртят само около вашия флирт и никога не са за нещо смислено, то тя наистина не полага реални усилия да надникне в живота ви. Явно за нея вашите отношения нямат бъдеще или просто самата тя не е отворена за нищо по-сериозно поради някаква причина.

Автор - снимка

Автор на статията:
Teodora Dragoeva

Подобни новини

Вашият коментар